Biludlejning Tenerife


Loading destinations...
More than a million happy customers since 2001
Fordele
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Ingen kreditkort gebyrer
  • Enkel og let
Biludlejningsfirmaer

Find leje bil tilbud fra største biludlejningsfirmaer

Providers
Contact us

contact us

Billig billeje Tenerife lufthavn

Tenerife er et af Europas førende feriemål og biludlejningsfirmaer tæller blandt de mest økonomiske transportmiddel på øen, selv om taxier og busser er også forholdsvis billigt på grund af de skattemæssige fordele ved Archipielago. Mange turist enige om, at leje en bil er den bedste og billigste løsning for at opdage Tenerife. Vores pris sammenligning værktøj vil hjælpe dig med at sammenligne biludlejning på feriesteder som Santa Cruz, Los Gigantes, Puerto de la Cruz, Adeje, Fañabé, La Orotava, Icod de los Vinos eller Callao Salvaje. De udlejningsselskaber taget i betragtning, omfatter Avis, Goldcar, Cicar, Hertz, Europcar og National.

På Tenerife, den største af De Kanariske Øer, er der to internationale lufthavne. Den ældste af øen kaldes Los Rodeos og kan findes mod nord, mellem byerne Santa Cruz de Tenerife og Puerto de la Cruz. Reina Sofia Lufthavn er beliggende i den sydlige del af øen, ikke langt fra populære ferieområder som Los Cristianos, Adeje eller Playa de las Americas. Andre populære destinationer i syd er Los Abrigos eller El Medano, hvilket er en surfere paradis på grund af de kraftige vinde og den fremragende strand. Ikke alle biludlejningsfirmaer på Tenerife tilbyder roofracks og forsikringsdækningen kan også udelukke skader på taget af køretøjet eller forårsaget ved at køre off road på stranden.

I Tenerife vil du kunne finde en billig deal for alle inclusive hoteller, billig billeje og også økonomi restauranter. Fritidsaktiviteterne er velkomne til at blive praktiseret på øerne.

Hvis du beslutter at gå shopping, vil du finde de bedste mærker, og høj klasse indkøbscentre. Daglige udflugter er tilgængelige for El Teide for disse naturelskere, kan venturedeltagere sejle eller nyde snorkling. Der er vidunderlige Whale Watching aktiviteter. Du vil se mest turistede steder i den sydlige region, dens strande er nemme at få adgang til og de tilbyder enhver slags facilitet du muligvis. Den nordlige del af Tenerife har holdt traditionen af ​​øen, det har også store naturområder.

Lufthavnen i Tenerife Syd er beliggende i den sydlige del af øen Santa Cruz de Tenerife, kun ti minutter fra turistmæssige destinationer som Los Cristianos og Las Americas. Tenerife Syd og Tenerife North er de to lufthavne i Santa Cruz de Tenerife, begge lufthavne har masser af faciliteter til deres passagerer. De tæller med Internet Wi-Fi-forbindelse, en bank, posthus, VIP-lounges, og en bred vifte af fast food restauranter, kiosker, smykker og biludlejning. De biludlejningsselskaber, der opererer i lufthavnen, er Hertz, Goldcar, Cicar og Avis.

Ved at bruge hjemmesiden hispacar, vil du være i stand til at leje en bil i forvejen for at se øen i dit eget tempo. Vi tilbyder fuld risiko forsikring, ubegrænset kilometer og klar redegørelse for alle anklager. Vi har daglige tilbud og rabatter for facebook fans og faste kunder. Øen Santa Cruz de Tenerife er virkelig attraktiv for mange årsager: strandene er godt dækket med tjenesteydelser og følge EU-standarder, klimaet er mildt hele året med knappe regnfulde dage. Historien om regionen er ganske interessant, da det er at gå klatre El Teide.    

Popular destinations

Kundernes Anmeldelser af Hispacar

804 kunder populære vores tjenester i Tenerife med en gennemsnitlig score på 8.5 ud af 10 point.