Auto huren Bergamo

Auto huren Bergamo


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Jullie website is eenvoudig te gebruiken, zelfs als ik mijn auto op korte termijn boek”

Chantal Delafont

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Autohuur met Hispacar.com

Bergamo ligt in het noorden van Italië, niet ver van de Alpen.

Naar auto huren Bergamo wordt op internet veel gezocht, want de meeste toeristen, die naar Bergamo vliegen zijn op doorreis naar andere delen van Italië. Er zijn dan ook relatief veel autoverhuurbedrijven in Bergamo te vinden.

Bergamo is een van de oudste steden in Lombardije. De stad is in twee delen opgesplitst. Het oude ommuurde middeleeuwse deel van de stad op de top van de heuvel en de moderne benedenstad. Beide stadsdelen van Bergamo zijn per auto goed bereikbaar. Het vliegveld van Bergamo, dat enkele kilometers buiten de stad ligt, wordt soms aangeprijsd als Milaan-Bergamo airport, want het ligt maar 40 kilometer van Milaan.

De stad zelf is niet echt bekend bij toeristen. Toch is Bergamo een historische en cultuurrijke stad en het is zeker de moeite waard hier te overnachten. Het centrum van de middeleeuwse binnenstad is de Piazza Vecchia. Bezienswaardigheden in Bergamo die zich rondom dit plein bevinden zijn de kathedraal, het stadhuis en de romeinse klokketoren. Er zijn voldoende parkeergarages in de stad om een huurwagen te parkeren. Kunstliefhebbers kunnen in het museum Academia Carrara werken van artiesten zoals Botticelli, Rafael en Rubens bewonderen.

Wat de stad ook bijzonder maakt zijn de vele mooie natuurgebieden in de omgeving, zoals de Alpen en de beroemde italiaanse meren. Ook ander steden in de omgeving, zoals Verona of Brescia zijn met een huurauto goed bereikbaar.

Autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Bergamo

Bergamo airport is bijzonder populair onder low-cost maatschappijen zoals Ryanair, Wizz Air, voornamelijk omdat landingsrechten goedkoper zijn dan op de luchthavens van Milaan (Malpensa en Linate). Vanuit Nederland of België kan men onder andere met Transavia of Brussel airlines naar het noorden van Italië vliegen. De balies van de verhuurbedrijven op het vliegveld van Bergamo bevinden zich in de aankomst hal. Hier vindt men bedrijven zoals Thrifty, Avis, Sixt, Europcar, Hertz, Budget, Maggiore of Sixt.

Vooral in het hoogseizoen is het aan te raden auto huren Bergamo op tijd te boeken. Het is daarbij belangrijk de prijzen, maar vooral de huurvoorwaarden van de autoverhuurbedrijven in Bergamo te vergelijken. Neem daarvoor ruim de tijd, want men kan daardoor vaak behoorlijk wat geld sparen.

In de winter is Bergamo een populaire bestemming voor wintersport liefhebbers. Let er wel op, dat het verhuurbedrijf de huurauto met winterbanden of sneeuwkettingen aanbied, want dat is niet altijd het geval.

Herz Bergamo luchthaven

Orio Al Serio Airport
Bergamo, 24100

(39) 035 311258

Thrifty Bergamo vliegveld

Orio Al Serio Airport
Bergamo, 24050

(39) 035 4596267

Auto huren Bergamo

De kantoren van Hertz en Thrifty op de luchthaven van Bergamo zijn 7 dagen per week geopend. Wilt U meer weten over een huurwagen in Bergamo? Neem kontakt met ons op via het kontakt formulier op deze website.

Klantenwaardering van Hispacar

4 klanten hebben onze diensten in Bergamo met een gemiddelde score van 8.5 uit 10 punten gewaardeerd.