Auto huren Nantes

Auto huren Nantes


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Hispacar reageert altijd snel op mijn e-mails, zelfs tijdens het weekend”

Claire Hutchinson

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Autohuur met Hispacar.com

Nantes is een toeristische trekpleister in Bretagne in het westen van Frankrijk. Voor reizigers, die per vliegtuig aankomen is auto huren Nantes een optie, die zeker aan te bevelen is.

Nantes is van oudsher een van de belangrijkste havensteden in Frankrijk, vooral voor de invoer van olie en andere grondstoffen. De chemische industrie en de scheepsbouw vormen de peilers van de economie. Tegenwoordig vinden de havenaktiviteiten verder naar het westen plaats richting de kust van de Atlantische Oceaan.

In het historische centrum van de stad kan men onder andere de kathedraal van Nantes bwonderen of het historisch museum, dat in het Château des Ducs de Bretagne gevestigd is. De stad is de geboorteplaats van de beroemde franse schrijver Jules Verne. Zijn geboortehuis, aan de rivier de Loire, kan worden bezocht.

Gedeelten van het oude centrum van de stad zijn afgesloten voor het doorgaande verkeer en uitsluitend toegankelijk voor voetgangers. Een huurwagen in Nantes is toch een aanrader, want er zijn verschillende bezienswaardigheden in Bretagne die een bezoek waard zijn. Voor een stadsbezoek kan men de huurauto in verschillende parkeergarages in het centrum van de stad parkeren.

De menhirs en grafheuvels in Carnac zijn de bekendste prehistorische monumenten in de omgeving. Hier bevinden zich ook enkele van de fraaiste stranden van de Atlantische kust, bijvoorbeeld bij de badplaats La Baule. De middeleeuwse vestingstad Guérandes, dat tussen uitgestrekte zoutvelden ligt en ook stadjes zoals Vannes, Angers, Rennes of Lorient zijn eenvoudig per huurwagen te bereiken.

Autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Nantes

De internationale luchthaven van Nantes, het grootste vliegveld in het westen van het land, ligt op korte afstand van de stad. Vanuit Nantes vliegt men naar veel bestemmingen in Frankrijk, maar ook naar andere landen zoals Nederland, België of Duitsland. De Atlantische kust is vanaf Nantes airport met een huurauto in korte tijd te bereiken. Op het vliegveld van Nantes kan men autoverhuur boeken bij bedrijven zoals Avis, Budget, Hertz, Firefly, Europcar, Interrent en enkele kleinere lokale verhuurbedrijven.

Het is belangrijk vooraf de prijzen te vergelijken en te kijken welke schades door de verzekering worden gedekt, want sommige verhuurbedrijven hebben een extra verzekering voor schade aan banden, glas, het dak of de bodem van de wagen. Ongelimiteerde kilometers is ook belangrijk indien men van plan is met de wagen lange afstanden te rijden. Een goedkope prijs is niet altijd zo voordelig als het lijkt. Vraag voordat U boekt nar verborgen kosten om onaangename verrassingen met autohuur in Nantes te vermijden.

Avis Nantes luchthaven

Nantes Atlantique airport
Bouguenais, 44340

(33) 0820 611676

 

Avis Nantes station

Rue Marcel Paul, parking sud
Nantes, 44000

(39) 0820 611675

 

Auto huren Nantes

Het kantoor van Avis op de luchthaven van Nantes en op het trein station in de binnenstad is 7 dagen per week geopend. Heeft U meer informatie nodig over een huurwagen in Nantes? Kontakteer ons op via het formulier in het menu van deze website.

Klantenwaardering van Hispacar

4 klanten hebben onze diensten in Nantes met een gemiddelde score van 8.5 uit 10 punten gewaardeerd.