Autoverhuur in Cyprus


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Hispacar reageert altijd snel op mijn e-mails, zelfs tijdens het weekend”

Claire Hutchinson

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Goedkope huurwagens en autohuur in Cyprus

Cyprus, een eiland in de Europese Middellandse Zee, is een unieke mix van culturen en leefwijzes.

Het is op twee na grootste eiland in de Middellandse Zee, na Sicilië en Sardinië. Hoewel het eiland geografisch ten zuiden van Turkije ligt wordt de cultuur van het eiland gedomineerd door de invloed van Europese landen als Griekenland of Italië.

Cyprus, ook wel bekend als het eiland van Aphrodite, is een populaire vakantiebestemming met internationale toeristische badplaatsen zoals Paphos, Ayia Napa of Limasol, die tijdens de drukke zomermaanden vol  zon en strandliefhebbers zijn. Maar het eiland is ook een paradijs voor wandelaars en cultureel toerisme.

Wilt u tijdens uw vakantie in Cyprus meer dan alleen uw hotel zien dan is een huurauto het overwegen waard. Met een goedkope huurauto op Cyprus spaart men zich tijd en moeite. Bovendien is het tijdrovend met het openbaar vervoer het eiland te verkennen.

Reizigers naar de internationale luchthavens van Larnaca of Paphos vinden een ruime keuze aan autoverhuurbedrijven die goedkope autoverhuur op Cyprus aanbieden. Controleer de huurvoorwaarden voordat u een auto online boekt en besteedt vooral aandacht aan extra diensten zoals extra bestuurders, verzekeringen en accessoires zoals GPS of kinderzitjes voor het geval u deze nodig hebt.

Vergeet niet dat men op Cyprus aan de linker kant van de weg rijdt, net als in Engeland, Schotland of Ierland. Normaal gesproken is het niet toegestaan met een huurauto naar Noord Cyprus te rijden en de basisverzekering van de auto dekt meestal geen schades over de grens.  Houdt U aan de maximumsnelheid, want deze wordt door de politie strikt nageleefd en bekeuringen van de autoriteiten in Nicosia kunnen hoog uitvallen.