Warning: file_put_contents(): Only 0 of 41199 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Golf aan de Algarve

Golf aan de Algarve

Algarve, de bakermat van golf in Portugal

Het westelijk deel van de Algarve wordt beschouwd als de nationale bakermat van golf en blijft favoriet bij de kenners. Het platteland,  de witte zandstranden, vissersdorpjes en de lange geschiedenis van dit gebied en de zeevaart tradities vormen een aanvulling op het uitstekende niveau van accommodaties.

De grote uitdaging voor golfers blijft de kunstmatige hindernissen, die de meest bekwame speler van zijn stuk kan brengen , maar de verzachtende omstandigheid is, dat de hoge kwaliteit van de golfbanen wordt gehandhaafd door een jaarlijkse gemiddelde van 3.800 zonuren.

De golfbaan  van Parque da Floresta, is zodanig aangelegd, dat er weinig wijzigingingen in de natuurlijke omgeving nodig waren. Het begint maar liefst met een 312 meter par 4, dat een grote vaardigheid van de speler vraagt om het in 2 slagen te overbruggen.

De golfbaan van Morgado do Reguengo is één van de meest recente en ook de langste baan van de Algarve (6399 meter par 73). Een andere belangrijke baan is de golfbaan van Vale da Pinta, die door  Ronald Fream  is ontworpen en door een oude olijfboomgaard loopt.

Alle golfbanen bieden informatie over Faro, zodat ook niet ggolfers aan hun trekken komen. In het  westelijk deel van de Algarve,  zijn de golfbanen  van allerlei belemmeringen voorzien om de vaardigheden van de golfers te testen. Probeer als eerste de Vale da Pinta,  een wedstrijdbaan, omzoomd door eeuwen oude bomen. Het werd door Ronald Fream ontworpen en biedt  verschillende moeilijkheidsgraden voor golfers. Geniet van uw pauze tussen de rondes op het pittoreske Carvoreiro strand, gelegen tussen 2 grote rotsachtige landtongen.

Faro is onontbeerlijk voor golfers, die op het internationale vliegveld in het zuiden van Portugal landen. Probeer bijvoorbeeld de Palmares golfbaan met zijn uitdagende par 4 hondepoot. Deze baan werd  boven het strand op glooiende heuvels aangelegd. Speel de Meia Praia link, die langs de witte zandduinen loopt. Vanaf het terras van het clubhuis, heeft men een prachtig uitzicht over de historische stad Lagos.

In het centrale deel van de Algarve, vindt men de Ocean Course, dat onderdeel is van het exclusieve Vale de Lobo complex. De golfbaan werd door Sir Henry Cotton ontworpen en ligt slechts op  15 km van het internationale vliegveld van Faro  Het spelen van golf kan worden afgesloten met  een maaltijd in een restaurant aan zee, een rondje casino of zelfs een bezoek aan één van de disco's, op dit kosmopolitische deel van de Algarve.

In het oostelijk deel van de Algarve, zijn er enkele golfbanen, die op vlak terrein in het prachtige landschap van het Natuurpark Ria Formosa zijn aangelegd. Hier zullen de golfbanen van Quinta da Ria en Quinta de Cima, ontworpen door de beroemde ontwerper Rocky Roquemore, uw golfvaardigheden tot het uiterste op de proef stellen.

Populaire bestemmingen

Majorca
Majorca

Op zoek naar de goedkoopste huurauto op de luchthaven van Majorca?

Ibiza
Ibiza

De laagste prijzen voor autoverhuur in Ibiza

Faro
Faro

Op zoek naar de goedkoopste huurauto in Faro?

Nice
Nice

Vind meer details over goedkope autoverhuur op de luchthaven van Nice

Barcelona
Barcelona

Autoverhuur op de luchthaven van Barcelona zonder verborgen kosten

Gran Canaria
Gran Canaria

Boek een huurauto in Gran Canaria tegen de beste prijs

Klantenwaardering van Hispacar

64 klanten hebben onze diensten in Faro met een gemiddelde score van 8.6 uit 10 punten gewaardeerd.