DelPaso Autohuur Malaga


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“De mensen van het lokale autoverhuurbedrijf waren behulpzaam en zeer professioneel”

Juan Pérez

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Del Paso autoverhuur op de luchthaven van Malaga

Del Paso is een autoverhuurbedrijf op de luchthaven van Malaga. De moderne vloot van Delpaso is geschikt voor allelei toeristen met modellen, die variëren van kleine economische voertuigen tot minibussen voor 9 personen van toonaangevende merken als Ford, Opel, Peugeot, Seat en vele andere gerenommeerde autofabrikanten.

Zakenlui, die op Malaga airport een auto huren hebben de keuze uit een brede keuze van luxe modellen van Mercedes, Audi of BMW. Del Paso biedt een gratis pendelbus om de klanten in de aankomsthal van het vliegveld van Malaga op te halen, want het kantoor van Delpaso bevindt zich niet in de terminal van de luchthaven van Malaga. Delpasocarhire biedt ook lange en korte termijn parking met gratis transfer van en naar de luchthaven.

Del Paso car hire

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN

De prijzen van Delpaso zijn inclusief:
WA verzekering met een eigen risico, diefstalverzekering, gratis shuttlebus van en naar de luchthaven tijdens de openingsuren, lokale belastingen en BTW

Niet inbegrepen in de huurprijzen van Delpasocarhire:
Extra bestuurders en andere extra's zoals TomTom, kinderzitjes, leveren van de huurauto op het vliegveld buiten kantooruren (tussen 23:00-08:00 uur)

Eventuele schade als gevolg van nalatigheid van de klant, zoals vergissingen in de brandstof bij het tanken, schade aan wielen, banden en voorruiten en administratiekosten in het geval de bestuurder van het gehuurde voertuig een bekeuring krijgt van de politie in Spanje. Houd er rekening mee, dat het verhuurbedrijf een borg kan verlangen en dat huurwagens van Del Paso alleen in Spanje, Portugal en Gibraltar gebruikt mogen woren en dat er een toeslag is voor het rijden in het buitenland (Portugal of Gibraltar). Oneway huren zijn door Del Paso niet toegestaan.

Bestuurders moeten tenminste sinds één jaar een rijbewijs hebben en tevens een geldig paspoort en een creditcard op de naam van de hoofdbestuurder. De minimum leeftijd om een auto te huren is 21 jaar en er is een toeslag voor jonge chauffeurs in het geval de bestuurder jonger is dan 25 jaar oud.

Als een huurwagen in Malaga niet binnen twee uur na de overeengekomen starttijd wordt opgehaald en Delpaso door de klant niet over een vertraagde vlucht geïnformeerd wordt, heeft het bedrijf het recht om de auto aan een andere klant te verhuren in geval van een lage beschikbaarheid. 

Huurdagen zijn perioden van 24 uur. Delpaso biedt een marge van 60 minuten op het starttijdstip van de overeengekomen huurperiode. Na deze tijd kan het verhuurbedrijf een extra huurdag tegen het normale tarief in rekening brengen.

BETAALMETHODEN

Delpaso accepteert betalingen met de meest gebruikte credit cards, zoals Visa of Mastercard (zowel kredietkaarten als pinpassen). De houder van de creditcard moet tevens de hoofdbestuurder zijn. De bestuurder moet een garantie achterlaten voor de komplete huurperiode, hetzij contant of met een creditcard.

VLOOT EN MODELLEN

Enkele van de meest populaire modellen, die door Delpasocarhire op de luchthaven van Malaga aangeboden worden zijn de Ford Fiesta, Opel Corsa, Renault Megane, Seat Leon, of de Citroen Berlingo, een ideaal model voor ervaren golfers en gezinnen met jonge kinderen.

Del Paso autohuur Malaga airport

Carretera N-340
Málaga, 29004

952 172034

 
Klantenwaardering van Hispacar

5612 klanten hebben onze diensten in Malaga met een gemiddelde score van 8.3 uit 10 punten gewaardeerd.