Informatie over Sevilla

Toeristische informatie over Sevilla voor vakantiegangers

De hoofdstad van Andalusië, Sevilla, is een populaire reisbestemming in het zuiden van Spanje.

De stad wordt de Guadalquivir rivier in twee delen gesplitst. De Sevilla vliegvelden van Sevilla ligt op ongeveer twintig minuten van de stad. Er zijn taxi's en een busdienst die praktisch ieder half uur vertrekt.

In de aankomsthal bieden verschillende autoverhuurbedrijven zoals Avis, Hertz en Europcar hun diensten aan. Lokale autohuurbedrijven zonder balie op het vliegveld bieden normaal gesproken een zogenaamde 'meet and greet' service.

Er is zoveel te zien in de stad, dat reizigers die slechts een paar dagen blijven zullen moeten kiezen welke monumenten of musea te bezoeken.

De katedraal van Sevilla is zeker een bezoek waard. De kerk uit de 15e eeuw werd gebouwd op de resten van een arabische moskee. De overblijfselen van de beroemde ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus zijn in de kathedraal van Sevilla begraven.

Het Real Alcazar, een prachtig gebouw in Moorse stijl van de Al-Andalus periode in het centrum van Sevilla, is een voormalig moslim paleis met een buitengewone architectuur, die bekent staat als Mudejar stijl. Vooral tijdens de hete zomermaanden zijn de koele tuinen en mooie binnenplaatsen van het Real Alcazar een goede reden dit monument te bezoeken en aan de hitte in Sevilla te ontsnappen.

De Giralda ligt aan de oevers van de Guadalquivir. Oorspronkelijk gebouwd om deel van een grote moskee uit te maken is deze mooie minaret nu een bekende bezienswaardigheid in Sevilla en tevens de klokkentoren van de kathedraal.

De Feria de Sevilla is ongetwijfeld één van de belangrijkste gebeurtenissen in Sevilla, de hoofdstad van Andalusië. De feria begint normaal gesproken op maandag en duurt zes dagen en nachten. Het evenement vindt plaats op de oevers van de Guadalquivir op een groot kermisterrein vol met casetas.

Het weer in Sevilla

In enkele sekonden vergelijkt onze geavanceerde software de aanbiedingen van verschillende bedrijven gespecializeerd in goedkope autohuur in Sevilla.

Wegenkaart Sevilla

Wij bieden altijd de goedkoopste huurwagen in Sevilla, want als zelfstandige verhuurder zijn wij niet gebonden aan overeenkomsten met slechts één autoverhuurbedrijf in uw bestemming. Onze website vergelijkt de voorwaarden van verschillende verhuurbedrijven in Sevilla op een duidelijke wijze zodat u benarde verrassingen bij het aannemen van de huurauto kunt voorkomen. Wij verlenen een gezekerde online aanbetaling op onze website door middel van 128bit SSL-technologie om uw huurauto in Sevilla te boeken.

Wij sturen een offerte per email. In het geval, dat u uiteindelijk van plan bent de wagen te bevestigen kunt u dit via hetzelfde email bericht onze reserveringsafdeling aangeven. Als u tien % van de huurprijs als aanbetaling voor de boeking van de wagen betaalt, verzekert u, dat U de wagen in Sevilla kunt ophalen op de geboekte datum. In het geval, dat u uiteindelijk de geboekt huurwagen in Sevilla op het einde niet meer nodig heeft, kunt u de boeking zonder annuleringskosten annuleren.

Populaire bestemmingen

Malaga
Malaga

Vergelijk huurautos in Malaga spaar geld!

Valencia

Huur een auto in Valencia voor een onvergetelijke vakantie

Gran Canaria
Gran Canaria

Huur een auto in Gran Canaria voor een onvergetelijke vakantie

Murcia

Autoverhuur op het vliegveld van Murcia zonder verborgen kosten

Barcelona
Barcelona

Huur een auto in Barcelona en profiteer van onze kortingen

Tenerife
Tenerife

Autoverhuur op het vliegveld van Tenerife zonder verborgen kosten

Klantenwaardering van Hispacar

1220 klanten hebben onze diensten in Sevilla met een gemiddelde score van 8.8 uit 10 punten gewaardeerd.