Warning: file_put_contents(): Only 0 of 40887 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Biludlejning Ibiza lufthavn - billig Biludlejning Ibiza

Biludlejning Ibiza


Loading destinations...
More than a million happy customers since 2001
Fordele
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Ingen kreditkort gebyrer
  • Enkel og let
Biludlejningsfirmaer

Find leje bil tilbud fra største biludlejningsfirmaer

Providers
Contact us

contact us

billig Biludlejning Ibiza lufthavn

Ibiza lufthavn er den vigtigste artery kommunikation med ydersiden af øerne Ibiza og Formentera. Er beliggende 7 km sydøst for bymidten af Ibiza fra Ibiza airport, også kendt som San José. Leje en bil i Ibiza lufthavn er meget nyttigt som en udlejningsbil vil tillade dig at drive og besøge øen let. Med en leje kan bil nå landsbyer som San Antonio, by Ibiza og Santa Eulalia.

Ibiza lufthavn tilbyder flere tjenester som for eksempel restauranter fastfood, cafeteriaer og barer. Hvis du beslutter at gå shopping, vil du finde på første sal i de type toldfri butikker. Der er andre tjenester ligesom 20 rejsearrangører eller rejsebureauer og fra forskellige bil udlejnings selskaber. Mange udlejnings-selskaber, der arbejder med os på lufthavnen Ibiza, placeret i lobbyen til lufthavnen og andre tilbyder en gratis høflighed tjeneste.

Ingen sag, hvor du tilbringer dit ophold, især hvis du har en leje bil, der er altid en smuk strand eller en lille Cove omgivet af klipper i nærheden af dig.

En af de vigtigste seværdigheder af øen er dens hippy marked og indebærer et besøg ved enhver besøgende på sommeren. De kunstneriske rødder af Ibiza datoen tilbage i begyndelsen af i 1960 ' erne da håndværkere, kunstnere og designere, bosatte sig på øen at opleve dens unikke atmosfære, sit lys og sin ytringsfrihed. Alt dette er afspejlet i de markeder, hvor du kan købe elementer stilles til håndtasken, beklædning og keramik.

Popular destinations

Kundernes Anmeldelser af Hispacar

654 kunder populære vores tjenester i Ibiza med en gennemsnitlig score på 8.3 ud af 10 point.