Warning: file_put_contents(): Only 0 of 43079 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Biluthyrning Murcia flygplats - billige hyrbil i Murcia

Biluthyrning Murcia


Loading destinations...
More than a million happy customers since 2001
“Your service is simple to use even when I book a car at short notice”

Chantal Delafont

Advantages
  • No hidden costs
  • No credit card fees
  • Simple and easy
Providers

Find hire car offers from leading car hire suppliers

Providers
Contact us

contact us

Billige hyrbil i Murcia flygplats

På senare år har flygplatsen i Murcia (San Javier) lockar ett stort antal lågprisflygbolag och detta har också ökat antalet biluthyrningsföretag. Många resenärer väljer att hyra en bil på flygplatsen i Murcia, eftersom hyra en bil är det perfekta transportmedlet för att utforska den rikedom av attraktionerna i Costa Blanca.

Provinsen erbjuder många intressanta platser att besöka såsom Cartagena, en stad med över 250 år av historia, eller Caravaca de la Cruz, som ligger på gränsen mellan Murcia och Granada, en helig plats för tempelriddarna . Lorca är en annan viktig stad för vilken det är bäst att gå med en hyrbil har denna by en fascinerande barock arv, en av de viktigaste Murcia.

Murcia är en provins med fantastiska stränder, särskilt runt La Manga del Mar Menor, marin och av Mazarrón erbjuder möjligheten att träna alla typer av vattensporter kommer segling, katamaran segling, jet skiing, kite-surfing, segling och andra nautiska aktiviteter i de många klubbarna och hamnar kusten, som också erbjuder möjligheten att hyra utrustning för dessa sporter på förmånliga villkor.

Murcia erbjuder charmiga och pittoreska fiskelägen som Cabo de Palos och La Azohia, som rekommenderas att besöka med biluthyrning, där portar för en natt kul och njuta av en magnifik gastronomi efter en dag på stranden, naturparadis, unik i Medelhavet.

Murcia flygplats, även känd som San Javier, är både en militär och en civil flygplats och ligger i Santiago de la Rivera till 47 km från Murcia stad. Från flygplatsen turister som söker billig hyrbil för att komma till sina fritidshus eller turistområden, det finns många besökare från Europa och andra länder runt om i världen som reser till Murcia, den viktigaste ekonomiska sektorn i Murcia är tjänstesektorn, som omfattar bland annat gästfrihet och turism.

I Murcia flygplats driver många nationella och internationella flygbolag som Ryanair, Air Berlin, Iberia, Easy Jet eller Air Nostrum med flygningar till olika destinationer i Spanien och Europa. Det finns också många uthyrningsfirmor som finns på flygplatsen i San Javier, som erbjuder det bästa värdet för pengarna. Turister som behöver hyra en ekonomi bil på flygplatsen i Murcia, hitta världens kända företag samt många lokala företag.

Flygplatsen har kapacitet att ta emot medelstora flygplan som Boeing 757 eller Airbus A300. Det har varit remodeled att användas som en civil flygplats i 1995, i 2004 terminalen har fått en förlängning av 1100 meter, förutom att genomföra ny utrustning i området för att ta bort bagage. Omkring 2006 av omstrukturerings-och utbyggnad Arbetena avslutades, vilket ökar säkerheten zonen och även öppnat ett kafé och tullfria butiker.

Murcia är en viktig stad tjänster på EU-nivå och känd för sin bördiga jord och är känd som Edens Europa. Bland de viktigaste industrierna finns i livsmedels-, kemi-, textil-, bygg-och möbeltillverkning och material konstruktion.

Popular destinations

Kundrecensioner för Hispacar

412 kunder betygsatt våra tjänster i Murcia med ett genomsnitt på 8.6 av 10 poäng.