Warning: file_put_contents(): Only 0 of 41868 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
leiebil Barcelona flyplass - billige leiebil Barcelona

leiebil Barcelona


Loading destinations...
More than a million happy customers since 2001
Advantages
  • No hidden costs
  • No credit card fees
  • Simple and easy
Providers

Find hire car offers from leading car hire suppliers

Providers
Contact us

contact us

billige leiebil Barcelona flyplass

Leiebil i Barcelona er en populær reiseytelse blant turist besøker Costa Brava. Både den nye og den gamle flyplassen terminalen bygningen i Barcelona tilbyr et utvalg av leie en bil selskaper med en flyplass konsesjon å velge mellom.

Booking en billige leiebil i Barcelona er ikke alltid lett. Sammenligne leie bil priser er ikke alltid så transparent som det kunne være, spesielt fordi priser tilbudt av reisemål nettsteder eller meglere som tilbyr billige leiebil i Spania alltid inkluderer ikke ekstra avgifter som forsikringsdekning, vei-assistanse, en full tank med bensin, ekstra drivere eller tjenester som natt håndtering på flyplassen eller barn setene.

Personer som besøker Barcelona for en storbyferie nesten aldri bestille en leie en bil, fordi den offentlige transporten i byen er utmerket, og en leie-bil er ikke nødvendig å besøke Sagrada, de middelalderske gotiske bygningene av det gotiske kvarteret eller Las Ramblas i det gamle sentrum. Men hvis din siste feriedestinasjon er en populær badeby på Costa Brava som Rosas, Lloret de Mar eller Calella enorme besparelser på transportutgifter kan oppnås. Det for det er verdt wile sammenligne tur Bilutleie priser i Barcelona mot kostnadene ved en drosje til ditt hotell eller leilighet.

Andre anbefalte steder å besøke i Catalunya er de middelalderske byen Tossa de Mar, klosteret Montserrat, nærliggende Pyrennees eller Girona med den nest viktigste flyplassen Catalunya.

Korte pauser til Barcelona blir stadig mer populære, spesielt på grunn av de mange lavpris flyselskap som flyr til flyplassen El Prat. En leie en bil er en flott måte å oppdage byen, spesielt hvis du planlegger å gjøre noen dagsturer til Costa Brava. Den største fordelen er at en leie bil i Barcelona vil tillate deg å besøke mange attraksjoner i løpet av kort tid.

Planlegg oppholdet og boken fremover for å få de billigste leiebil i Barcelona og unngå høye priser fra leie en bil selskaper med et skrivebord inne på flyplassterminalen, spesielt i sommersesongen eller julehøytiden. Du vil finne hovedsak multinasjonale selskaper inne i terminalen, med en praktisk bensin politikk, men en høy egenandel. Det er også lokale bilutleiefirmaer i Barcelona tilbyr møte og hilse eller en gratisbuss tjeneste som er vanligvis billigere og akseptere alle slags kredittkort til å betale for din leie bil.

Popular destinations

Kunde vurderinger av Hispacar

592 kunder vurdert våre tjenester i Barcelona med en gjennomsnittlig score på 8.1 av 10 poeng.