Warning: file_put_contents(): Only 0 of 42632 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Leiebil Gran Canaria flyplass - billige bilutleie Gran Canaria

Leiebil Gran Canaria


Loading destinations...
More than a million happy customers since 2001
Advantages
  • No hidden costs
  • No credit card fees
  • Simple and easy
Providers

Find hire car offers from leading car hire suppliers

Providers
Contact us

contact us

Billige bilutleie Gran Canaria flyplass

Island klippene i nord og omfattende strendene sør Gran Canaria ble en by som tilbyr sol, sand og historisk arv unik. Milde temperaturer gjennom hele året kan dra nytte av denne blandet byen. Kombinasjonen av Guanche aboriginsk kultur, sin koloniale fortid og nærhet til den afrikanske kysten, skaper en karakter frukt av Europa, Amerika og Afrika. Interessante steder er den ideelle kontrapunkt til mer enn 200 kilometer med kystlinje, hvor besøkende kan praktisere sin favoritt vannsport.

Øya Gran Canaria blir servert av den internasjonale flyplassen i Gran Canaria, også kjent som Gando ligger i Bay of Gando. Flyplassen på Gran Canaria er den største av Kanariøyene og den femte av Spania av antall passasjerer etter at flyplassene i Madrid, Barcelona, Malaga og Palma de Mallorca. Det har tradisjonelt vært en viktig chartertrafikk fra Storbritannia, Tyskland og Irland i løpet av året. Følgende selskaper opererer fra flyplassen på Gran Canaria: Aer Lingus, Air Berlin, Air Europa, Condor Airlines, Easyjet, Germanwings, Ryainair. Blant de mange tjenestene flyplassen på Gran Canaria, må det understrekes tjeneste leiebilen i Gran Canaria, som tilbys av lokale og internasjonale selskaper, siden de fleste av turistene som besøker øya leie en bil for å komme til sin ferie destinasjon og gå til strendene på øya, fordelt langs sin omfattende kystlinje.

Er mer enn 200 kilometer med kystlinje tilgjengelig for å tilby besøkende klippene ned til sjøen og strendene, San Agustín, Playa del Ingles eller Maspalomas er bare ett eksempel. Steder hvor du kan øve vannsport og land, for eksempel golf eller barn skal også nyte øyas infrastruktur: badeland, krets karts, fornøyelsespark eller mini tog er noen muligheter for mindre huset.

Turisme, som i de fleste av Kanariøyene, er den viktigste økonomiske motoren Gran Canaria. Øya er besøkt gjennom hele året av turister fra hele verden. Gran Canaria lufthavn ligger i Bay of Gando ca 18 kilometer fra hovedstaden på Gran Canaria. Gando flyplass - Gran Canaria flyplass etter Madrid-Barajas, Barcelona-El Prat, Palma de Mallorca og Malaga, den femte største flyplassen i Spania etter antall passasjerer. Denne flyplassen har mange fasiliteter, apotek, postkontor, barer, restauranter, busser, drosjer eller leiebiler, det er mange bilutleiefirmaer selskaper som tilbyr sine tjenester fra flyplassen eller turist skianlegg på Gran Canaria, for den besøkende gjør mest av denne vakre øya.

Turisme på øya Gran Canaria er i utgangspunktet stranden, men de siste årene bygdeturisme har også økt. De viktigste turist sentrene på øya, San Agustín, med en naturlig sandstrand 640 m lang og 70 m bred, Playa del Ingles, den største turist sentrum av øya, med en naturlig strand 2700 m, Maspalomas, med tre økosystemer sanddyner, palmetrær og et stort kyst lagune kjent som dammen er den spesielle naturreservat, som bevaring er truet av byutvikling, Meloneras, som ligger mellom El Faro Maspalomas og Meloneras beach området er nå mer turist ekspansjon.

Popular destinations

Kunde vurderinger av Hispacar

280 kunder vurdert våre tjenester i Gran Canaria med en gjennomsnittlig score på 8.9 av 10 poeng.