leiebil Malaga


Loading destinations...
More than a million happy customers since 2001
Advantages
  • No hidden costs
  • No credit card fees
  • Simple and easy
Providers

Find hire car offers from leading car hire suppliers

Providers
Contact us

contact us

billige leiebil Malaga flyplass

Bestille en leiebil i Malaga kan på forhånd du finne den billigste bil på flyplassen eller i byen. Den internasjonale flyplassen Malaga, også kjent under navnet på den berømte maleren Pablo Ruiz Picasso, er startpunktet for Costa del Sol, en av de mest populære reisemålene i Spania. Mange selskaper leie i Malaga, arbeide med Hispacar er representert i flyplassterminalen, men vi kan også gi virksomheten leiebil med en gratis minibussservice, som normalt er fortsatt mer økonomisk enn hva som er inni flyplassen.

Verktøyet sammenlign priser på våre nettsider vil gi deg mulighet til å sammenligne priser mellom ulike selskaper til å finne det beste tilbudet. Her finner du nyttig informasjon om de viktige faktorene å vurdere når du leier en bil, som for eksempel drivstoff politikk, forsikring, franchise, vilkår for betaling, kosttilskudd eller åpningstidene til kontoret.

De fleste turister reiser til områder nær helligdager som Torremolinos, Fuengirola, Benalmádena, Mijas, Marbella og Estepona, bevege andre i Nerja, i Costa del Sol-området.

Andalusia har mange attraksjoner, det er mye å utforske i dette området av Spania. Besøkende kan parkere leiebilen på en parkeringsplass og besøk de historiske senter, hvor monumenter som Alcazaba, Gibralfaro Castle, arena og Picasso-museet, i nærheten av katedralen. For naturelskere er leiebil det beste alternativet å besøke landsbyene Axarquia, Ronda-fjellene, og mange andre fascinerende steder som El Torcal i Antequera eller andre typiske andalusiske landsbyer som Mijas eller Frigiliana. En gang i Malaga kan du besøke andre interessante byer med berømte monumenter som Alhambra i Granada, moskeen av Cordoba og Alcázar i Sevilla.

Popular destinations

Kunde vurderinger av Hispacar

5612 kunder vurdert våre tjenester i Malaga med en gjennomsnittlig score på 8.3 av 10 poeng.