Warning: file_put_contents(): Only 0 of 42083 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Leiebil Tenerife flyplass - billige bilutleie Tenerife

Leiebil Tenerife


Loading destinations...
More than a million happy customers since 2001
Advantages
  • No hidden costs
  • No credit card fees
  • Simple and easy
Providers

Find hire car offers from leading car hire suppliers

Providers
Contact us

contact us

Billige bilutleie Tenerife flyplass

På øya Santa Cruz de Tenerife, det er to forskjellige flyplasser: Tenerife South Airport, også kjent som Reina Sofia flyplass og Tenerife North Los Rodeos eller. Tenerife South Airport ligger mellom byene San Miguel og Granadilla de Abona, svært nær å feriere områder Medano og Los Abrigos. Takket være dens flyplasser, er Tenerife en øy av Kanariøyene, med mer flytrafikk.

Tenerife South regnes som en av de største flyplassene i Spania med gjennomsnittlig 7 millioner turister i året. Reina Sofia Airport mottar flyreiser fra hele Europa, selv om de fleste av dem kommer fra spanske destinasjoner. Begge flyplassene er godt koblet til byen med hundre busser og taxier, selv om veien til profitare maksimalt Kanariøyene er leiebil.

På vår side hispacar kan finne de beste bilutleie tilbud for Tenerife Nord og Tenerife South flyplass og andre destinasjoner som Los Gigantes, Puerto de la Cruz, Adeje, Los Cristianos og Playa de las Americas hvor mange selskaper bilutleie tilbyr eksepsjonell service.

Det er mye å gjøre i Tenerife. Hvis du bestemmer deg for å dra på shopping, vil du finne de beste merkene og kjøpesentre med luksus elementer. For elskere av naturen skjer hver dag utflukter til Mount Teide. De mer eventyrlystne kan nyte seiling, dykking eller hvalsafari båt. Generelt er området sør på øya turist strender er lett tilgjengelig og tilbyr alle fasiliteter og tjenester til besøkende. Den nordlige regionen har bevart tradisjonen av øya og er full av flotte naturområder.

Tenerife South flyplass ligger som navnet tilsier i den sørlige delen av øya, bare 10 minutter unna turistområdene Los Cristianos og Playa de las Americas. Tenerife Sør og Nord er de to flyplassene i Santa Cruz de Tenerife, begge er godt forberedt med alle fasiliteter for sine passasjerer. De to har Wi-Fi Internett-tilkobling, mail, mange fast food-restauranter, kiosker, smykker og mange bilutleiefirmaer. De bilutleiefirmaene som opererer i quest'aeroporti er Hertz, Goldcar, Cicar og Avis. Gjennom hispacar, kan du bestille leiebil til å nyte øya på vilje.

Øya Santa Cruz de Tenerife er tiltalende for mange grunner: strendene er fullt utstyrt med alle typer tjenester, i henhold til EU-standarder, er klimaet temperert hele året, det ideelle stedet for vinterferien Europeiske turister. Hvis du ønsker å tilbringe ferien i Tenerife ikke glem å besøke Teide, den høyeste vulkanen i Spania som ligger i Teide nasjonalpark og komiteen erklært arv for menneskeheten i 2007.

Popular destinations

Kunde vurderinger av Hispacar

804 kunder vurdert våre tjenester i Tenerife med en gjennomsnittlig score på 8.5 av 10 poeng.