Marbella

Marbella, een paradijs voor golfliefhebbers

Marbella, gelegen in de provincie Malaga in het zuiden van Andalusië, is één van de populairste toeristische bestemmingen aan de Costa del Sol. Het biedt een scala aan mogelijkheden, waaronder een breed aanbod voor golfliefhebbers. Men heeft de keuze uit meer dan een dozijn eerste klas golfbanen met programma’s voor de verschillende niveaus. Marbella heeft niet alleen golfbanen, die in topconditie verkeren, maar beschikt ook over een uitstekend aanbod aan hotels, talloze toeristische attracties , uitgebreide watersportmogelijkheden, fijne gastronomie en even buiten Marbella kan men kennis maken met de typische charme van de Andalusische stadjes en dorpjes.

Voor golfers is Malaga zeer belangrijk, het loont zich dan ook van te voren de prijzen van huurwagens te vergelijken. Met al deze feiten op een rij,  is het niet erg moeilijk om te beslissen waar de volgende golfvakantie dient plaats te vinden, want Marbella heeft golfbanen voor elk wat wils en dat alles aan de Middellandse Zee.

Ben u een beginner, een gevorderde of een ervaren speler, in Marbella kan men het spel met alle genot beoefenen. Er is een gevarieerd aanbod aan de 9- en 18-holes banen.  Wat ook een zeer aantrekkelijk aspekt is, is spelen op de groene baan met het uitzicht over de Middellandse Zee en het bergachtige binnenland van de provincie Malaga. De volgende golfbanen bieden deze mogelijkheid: Golf Rio Real, Santa Clara Golf, Cabopino Golf, Santa María Golf, Country Club, Monte Paraíso Golf, Quinta Golf, Country Club, Marbella Golf, Country en de Guadalmina Golf Club. In alle clubs vindt men informatie over Malaga, zodat men ook na het golfen volop van de vakantie in Spanje genieten kan.

De beschrijving van de golfbanen in Marbella kan simpelweg in één woord worden samengevat: kwaliteit. Een voorbeeld hiervan is het Hotel Marbella Club, Golf Resort & Spa, dat als beste Resort in Europa werd genoemd, tijdens de uitreiking van de 2008 World Travel Awards. De banen liggen eigenlijk in het hotel, een waar genoegen voor de gasten. Een ander voorbeeld is Las Brisas Royal Golf Club, deze golfbaan is vooral aantrekkelijk voor spelers, die ervaren zijn, want het spel vereist de meest nauwkeurige slagen.

Het internationale prestige van Marbella in de golf gemeenschap is van dien aard, dat er clubs zijn met leden uit zo’n 20 verschillende landen, zoals bij de Aloha Golf Club. Een andere club, die eveneens groot aanzien geniet is de Los Naranjos Golf Club, deze baan heeft als kenmerk, dat de holes zeer divers zijn, waardoor elke ronde totaal anders is. Ze liggen beiden dicht bij de beroemde Puerto Banús, waar de jet set regelmatig komt, het is een prachtige locatie met een keur aan winkels, restaurants en nachtclubs, waar men ook diverse watersporten kan beoefenen. Dan zijn er ook nog La Dama de Noche Golf Club, waar men de unieke mogelijkheid heeft ’s nachts te golfen, en de Club Magna Marbella Golf, beiden zijn ook in de buurt van Puerto Banús en maken de lijst van golfbanen compleet, waardoor men denkt, dat Marbella, de golfhoofdstad is.

Populaire bestemmingen

Nice
Nice

Vergelijk huurautos in Nice vliegveld spaar geld!

Alicante
Alicante

Bespaar tot 20% op een huurauto in Alicante

Malaga
Malaga

Ontdek Malaga tegen de laagst mogelijke prijs

Ibiza
Ibiza

Bekijk nze speciale huurauto aanbiedingen in Ibiza

Lanzarote
Lanzarote

Boek all-inclusief autohuur in Lanzarote

Majorca
Majorca

Vergelijk autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Majorca online

Klantenwaardering van Hispacar

5612 klanten hebben onze diensten in Malaga met een gemiddelde score van 8.3 uit 10 punten gewaardeerd.