Autoverhuur in Canada


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Hispacar reageert altijd snel op mijn e-mails, zelfs tijdens het weekend”

Claire Hutchinson

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Goedkope huurwagens en autohuur in Canada

Canada, het op één na grootste land ter wereld, biedt een eindeloze variëteit aan grote en woeste landschappen die vele duizenden kilometers over zes verschillende tijdzones overbruggen.

Het land heeft een kustlijn die de Stille Oceaan, Atlantische Oceaan en Noordelijke IJszee omvat. Men kan gletsjers en bergen in British Columbia en Alberta en het Yukon Territory verkennen, maar ook mooie gebieden in provincies zoals Manitoba, New Brunswick, Newfoundland en Labrador, Nova Scotia, Ontario, Prince Edward Island, Quebec en Saskatchewan bezoeken.

Voor toeristen is een huurauto in Canada of een camper aan te raden. Een goedkope huurwagen of een camper is een comfortabele manier om het land op eigen houtje te ontdekken. Autoverhuurbedrijven zijn op alle vliegvelden en belangrijke steden in het land te vinden.

Behalve een ruige natuur biedt Canada ook kosmopolitische steden zoals Montreal, Toronto, Vancouver, de Niagara of Quebec.  Andere plaatsen, die een bezoek waard zijn zijn Halifax, Ottawa, Calgary, Edmonton, Whistler, Victoria, Banff, Jasper en de buitengewone natuurlijke schoonheid van Alaska.

Autoverhuur bedrijven zoals Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National en Thrifty hebben huurlocaties op de meeste grote luchthavens. Wanneer men een wagen huurt in Canada is de goedkoopste autoverhuur niet altijd de beste keuze. Het is belangrijk om op extra kosten, belastingen of verzekeringen te letten en extras zoals one-way drop-off kosten, luchthavenbelasting of toeslagen voor een extra bestuurder of jonge bestuurders.

Het is ook een goed idee om naar de verzekering te kijken, want die kan een behoorlijk bedrag aan de totale kosten van de huur toevoegen. De laagste huurprijs is uiteindelijk misschien toch niet zo goedkoop. Bij sommige autoverhuurbedrijven in Canada is het niet toegestaan met de huurwagen de grens te overschrijden en bedrijven kunnen gebruik maken van GPS om uw locatie te volgen. Als u deze service nodig heeft, verzeker U, dat u daarvoor door het verhuurbedrijf gemachtigd bent.