Autoverhuur Hongarije


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Hispacar reageert altijd snel op mijn e-mails, zelfs tijdens het weekend”

Claire Hutchinson

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Autohuur en huurwagens in Hongarije

Hongarije is één van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa met een groot aantal werelderfgoed locaties. Het land biedt vele mooie middeleeuwse dorpjes en steden, bergen, meren en rivieren.

Door haar strategische ligging in het centrum van Europa heeft Magyarország een levendige cultuur met invloeden uit andere buurlanden. Het land is verdeeld in een aantal regio's, zoals het Balatonmeer district, Transdanubië, de Grote Hongaarse Laagvlakte en Midden-Hongarije met de hoofdstad Boedapest, beschouwd als een van de mooiste in de wereld.

Andere belangrijkste steden in Hongarije, afgezien van de hoofdstad Boedapest zijn Debrecen, Miskolc, Eger, Szekesfehervár, Györ, Kecskemet, Pecs of Nyíregyháza.

De belangrijkste luchthavens van het land zijn te vinden in Boedapest en Debrecen en de kleinere vliegvelden van Gy?r en Pecs. Autohuur in Hongarije wordt op alle luchthavens door multinationals zoals Hertz, Sixt, Budget, Alamo of Avis aangeboden. Enkele kleinere autoverhuur bedrijven zijn in de belangrijkste steden van het land te vinden. Meestal zijn ze goedkoper dan de multinationals. Vergelijk de prijzen en huurvoorwaarden  in geval van twijfel  voordat u een huurauto reserveert. Low cost luchtvaartmaatschappijen zoals Easyjet, Airberlin, Ryanair of Germanwings bieden goedkope vluchten naar Hongarije.

Als u een auto in Hongarije huurt, houdt er rekening mee dat dat er slechts een paar bruggen over de Donau zijn , dus plan uw reis of vraag het plaatselijke autoverhuurbedrijf naar een gedetailleerde kaart bij het ophalen van de huurwagen. Vergeet niet om de verlichting van de wagen in te schakelen wanneer U buiten de bebouwde kom rijdt, want dit is wettelijk verplicht. Rij niet onder invloed van alcohol want er zijn hoge boetes en de verzekering van uw huurauto is dan niet geldig in het geval van een ongeluk of aanrijding.