Biluthyrning Barcelona


Loading destinations...
More than a million happy customers since 2001
“The people from the local car hire company were helpful and very professional”

Juan Pérez

Advantages
  • No hidden costs
  • No credit card fees
  • Simple and easy
Providers

Find hire car offers from leading car hire suppliers

Providers
Contact us

contact us

Billige hyrbil i Barcelona flygplats

Barcelona har den näst viktigaste flygplats i Spanien, efter Madrid-Barajas flygplats. Flygplatsen i Barcelona-El Prat flygplats ligger bara 12 km sydväst om den katalanska huvudstaden och erbjuder olika tjänster för resenären. Ofta är biluthyrning i Barcelona ett alternativ lönsam, även om det är möjligt att flytta till Barcelona med andra transportmedel såsom tåg, tunnelbana, buss eller taxi.

Det finns många lågprisflygbolag som trafikerar flygplatsen Barcelona-El Prat, vilket gör staden till ett populärt resmål för turister. Hyra en bil är ett bra sätt att utforska staden, särskilt om han kommer att gå några dagar på Costa Brava.

Vanligtvis compganie biluthyrning på flygplatsen är inte så ekonomiskt som de som erbjuder en gratis transfer. Generellt multinationella företag ligger direkt vid flygplatsen med ett bränsle politik är lämplig, men också med mycket höga självrisker. De biluthyrning företag som tillhandahåller en tjänst av artighet minibuss, är oftast billigare och accepterar alla typer av kort för att göra betalningen av hyran.

Staden Barcelona har mycket att erbjuda, och även om du hyr en bil är alltid det bästa alternativet, gå till Las Ramblas, en lång allé som förbinder Placa de Catalunya till Christopher Columbus monumentet i hamnen, är ett av de bästa sätten att ta reda på staden. I området av den gamla hamnen i Barcelona, ​​förvandlats till en modern underhållning, det finns barer, restauranger och butiker.

Om du fortsätter med promenad längs havet kan nå Barceloneta, ett område med smala gator som korsar varandra. Ett besök i Barcelona är inte komplett utan att besöka Sagrada Familia och Montjuic, en kulle med utsikt över sydvästra Barcelona Citte och byggnader i de gotiska kvarteren, som ligger öster om Las Ramblas. Efter att ha besökt turistattraktioner och monument, är det dags att utforska området kring fordonet Barcelona. Till exempel Mar Siges, en berömd badort på Costa Brava och den medeltida byn Tossa de till Girona, som har den näst största flygplatsen i norra Spanien.

Popular destinations

Kundrecensioner för Hispacar

592 kunder betygsatt våra tjänster i Barcelona med ett genomsnitt på 8.1 av 10 poäng.