Warning: file_put_contents(): Only 0 of 37548 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Autoverhuurbedrijven in Antequera - vergelijk de prijzen met Hispacar

Autoverhuurbedrijven, Antequera

Autoverhuurbedrijven in Antequera

Er zijn niet veel autoverhuurbedrijven in Antequera, ondanks het feit, dat de stad langs het trajekt van de hoge snelheidstrein van Malaga naar Madrid en Sevilla ligt. Bij het station Santa Ana zijn diverse autoverhuurders gevestigd, waar men een huurauto in Antequera kan bestellen. Dit is echter meer een ophaalpunt voor zakenlui, want de meeste toeristen zullen de huurwagen eerder bij aankomst op het vliegveld van Malaga boeken. Het is ook mogelijk een auto te huren via een van de vele hotels aan de Costa del Sol, maar meestal zijn de prijzen van lokale verhuurbedrijven duurder als huurauto bedrijven op het vliegveld van Malaga, zoals Helle Hollis, Centauro rent a car, Goldcar, Marbesol, Marbenjo, Niza Cars, Record rent a car of Cargest.

Op de luchthaven van Malaga zijn vele multinationale autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd, zoals Europcar, Avis, Atesa en Enterprise. Het is raadzaam om vooraf de huurvoorwaarden goed door te lezen, want meestal zijn de prijzen voor een huurauto bij de lokale verhuurbedrijven goedkoper, maar dient men wel rekening te houden met andere kosten zoals verzekeringen en toeslagen voor brandstof, die de prijs van de huurwagen aanzinelijk kunnen verhogen.

Enterprise autohuur

station AVE Santa Ana, crta. MA 5406, Km. 6
Antequera, 29200

952 843004

 

Autoalquiler Lucena

Torre de Hacho (Pol. Ind. Antequera), 1
Antequera, 29200

952 845673

 

Auto huren Antequera

Heeft U meer informatie nodig over autoverhuurbedrijven in Antequera? Neem kontakt op met onze reserveringsafdeling via het kontakt formulier op de autoverhuur website van Hispacar.