Autoverhuur Verenigde Staten


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Hispacar reageert altijd snel op mijn e-mails, zelfs tijdens het weekend”

Claire Hutchinson

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Autohuur Verenigde Staten met Hispacar.com

Onze aktuele prijsvergelijking presenteert ten allen tijde de goedkoopste auto in Verenigde Staten, omdat wij een onafhankelijke verhuurder zijn. De zoekmachine van Hispacar biedt u de mogelijkheid om de prijzen van verhuurders in Verenigde Staten te toetsen, zodat u verrassingen kunt verhinderen bij het ophalen van huurauto op uw reisdoel. U kunt de rent a car rustig reserveren door middel van een zekere online aanbetaling. Alle aanbetalingen worden door middel van 128bit SSL-technologie beveiligd.

Verzoek een offerte middels email voordat u een rent a car in Verenigde Staten boekt. Als u tien procent van het bedrag als aanbetaling voor de reservering van de auto betaalt, verzekert u, dat U de huurwagen in Verenigde Staten in ontvangst kunt nemen op de aangegeven datum. Heeft u een rent a car geboekt maar deze uiteindelijk niet meer nodig? U kunt de bevestigde boeking van de huurwagen probleemloos annuleren zonder extra kosten.

Wij schatten opinie van onze klanten zeer. Daarom publiceren wij de opinies die wij van onze klanten via onze website ontvangen. Naast het gebruik van onze reserveringsafdeling kunt u tevens onze customer service kontakteren en uw boeking per telefoon maken.