Autoverhuur Zuid Afrika


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Hispacar reageert altijd snel op mijn e-mails, zelfs tijdens het weekend”

Claire Hutchinson

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Autohuur Zuid Afrika met Hispacar.com

Gebruikmakend van onze aktuele software heeft u een lijst van huurauto´s in Zuid Afrika gesorteerd op de voordeligste aanbiedingen ter plaatse.

Onze geavanceeerde zoekmachine verstrekt ten allen tijde de goedkoopste wagen in Zuid Afrika, omdat wij een onafhankelijke bemiddelaar zijn. De prijsvergelijking van Hispacar verschaft u de kans om de bepalingen van autoverhuur bedrijven in Zuid Afrika te toetsen, zodat u verrassingen kunt verhinderen bij het aannemen van auto op uw reisdoel. Wij hebben een beveiligde online betaling op onze website met 128bit SSL-technologie om uw autohuur te boeken.

Wij sturen een vrijblijvende aanbieding via email. In het geval, dat u aan het einde besluit de wagen te boeken kunt u dit met hetzelfde email bericht ons callcenter aangeven. Om uw huurauto in Zuid Afrika te bestellen betaalt u slechts 10 % van de huur prijs van de huurauto. Op die wijze kunnen wij de huurauto Wilt u een [ boeking in destino] annuleren? Als u een boeking heeft gemaakt en deze wenst te annuleren, kunt u dat gerust doen zonder extra te betalen.