Warning: file_put_contents(): Only 0 of 38574 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Hispacar introduceert de beste prijs garantie


Bestemmingen laden...

Speciale aanbiedingen

Aanmelden voor exclusieve aanbiedingen!

Speciale aanbiedingen, last-minute offertes, gratis upgrades, extra bestuurders en meer

Meld mij aan

De geadverteerde offertes zijn de beste dagprijzen, die onze klanten gedurende de laatste 14 dagen gevonden hebben. Prijzen onder voorbehoud.

De getoonde prijzen zijn per dag, gebaseerd op een huur van 7 dagen. Belastingen en verplichte extra's kunnen van toepassing zijn.

Hispacar introduceert de beste prijs garantie

Soms is het moeilijk te beslissen wat het beste tijdstip is om een huurauto te boeken.

Moet u vroeg boeken om er zeker van te zijn, dat er een huurwagen voor u klaar staat bij aankomst? Dit lijkt een goed idee, maar soms zijn er later in het seizoen aanbiedingen of last minute offertes.

Moet U tot het laatste moment wachten voor een last-minute aanbieding? Dit is riskant, want de prijzen zijn gekoppeld aan de beschikbaarheid en normaal gesproken stijgen de prijzen hoe langer u wacht met de boeking. Bovendien kan het gebeuren, dat de verhuurbedrijven tegen die tijd volgeboekt zijn.

Met de beste prijs garantie van Hispacar hoeft U zich hierover geen zorgen te maken.

1) Als de prijzen stijgen heeft U de beste aanbieding geboekt
2) Als de prijzen dalen, kunt U de auto voor de nieuwe prijs boeken.

Wat er ook gebeurt met de autoverhuur prijzen, U bent er zeker van tegen de laagste prijs te huren.

Hoe kunt U de prijs garantie aan de boeking toevoegen?
Met Hispacar is het heel eenvoudig uw huurwagen tegen de laagste prijs te boeken. Reserveer uw huurauto zo vroeg mogelijk om de boeking te verzekeren, wij voegen de prijs garantie automatisch aan elke boeking toe, die op onze website gemaakt wordt.

Waar wacht U nog op, boek uw huurauto nu!

Voorwaarden van de beste prijs garantie
a) Prijs veranderingen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en kunnen alleen verzekerd worden voor modellen, die  op onze website als gegarandeerd beschikbaar vermerkt zijn. Als U een model geboekt heeft dat op aanvraag is moeten wij eerst het lokale verhuurbedrijf kontakteren.
b) Alleen de prijs, die ter plaatse betaalbaar is, wordt aangepast, maar niet de reeds voldane aanbetaling
c) de eerste prijs verandering is gratis, voor volgende prijs veranderingen kunnen administratiekosten in rekening gesteld worden