Warning: file_put_contents(): Only 0 of 37262 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73


Bestemmingen laden...

Speciale aanbiedingen

Aanmelden voor exclusieve aanbiedingen!

Speciale aanbiedingen, last-minute offertes, gratis upgrades, extra bestuurders en meer

Meld mij aan

De geadverteerde offertes zijn de beste dagprijzen, die onze klanten gedurende de laatste 14 dagen gevonden hebben. Prijzen onder voorbehoud.

De getoonde prijzen zijn per dag, gebaseerd op een huur van 7 dagen. Belastingen en verplichte extra's kunnen van toepassing zijn.

Bedankt voor het kiezen van Hispacar.

Hispacar maakt het gemakkelijk om de prijzen van een huurwagen op uw vakantiebestemming te vergelijken, zodat u dit niet zelf hoeft te doen. Onze website vergelijkt niet alleen de basis huurprijs, maar ook de huurvoorwaarden van de verschillende autoverhuur bedrijven waarmee we samenwerken.

Als klant kunt u er zeker van zijn, dat wij ons ten allen tijde om uw boeking kommeren. Dat is de reden waarom de meeste van onze klanten ieder jaar weer terug komen.

Op de meeste bestemmingen hoeft U slechte een gering bedrag te betalen om uw boeking te bevestigen, de rest betaalt U pas bij het ophalen van de auto.

Probeer onze service nu en profiteer van onze speciaal welkomskorting voor nieuwe klanten.