Rincón de Marcelo

een klein hotel in Tózar in Andalusië

Rincón de MarceloBalcon del Velillos is een klein hotel in Tózar in de provincie Granada in het zuiden van Spanje. Het dorpje ligt in de gemeente Moclín in het centrum van Andalusië in een streek, die als Poniente de Granada bekend staat.

De meeste buitenlandse gasten komen aan op het vliegveld van Malaga of Granada. Op beide luchthaven zijn verschillende autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd, waar men tijdens de vakantie in Spanje een auto kan huren.

Het hotel bevindt zich in het dorpscenturm en is via de N-432 (carretera de Badajoz richting Cordoba) goed bereikbaar. Alle kamers hebben centrale verwarming en air-conditioning. Alle kamers hebben een balkon met uitzicht over de Sierra de los Morrones en et arabische kasteel van Moclín.

De omgeving van het hotel is ideaal voor het uitoefenen van allerlei aktiviteiten zoals bergwandelen, fietsen, paardrijden, kano varen op het stuwmeer van Colomera of forel vissen in de rivier bij Riofrio.

Tózar en Moclín liggen in Poniente de Granada en maken deel uit van de Ruta del Califato (kalifaat route), een interessante route van Cordoba naar Granada, die toeristen veel van de rijke geschiedenis en cultuur laat ontdekken en ook langs verschillende dorpjes in de nabijgelegen Sierras Subbeticas voert.

Door de centrale ligging zijn monumentale steden zoals Granada, Cordoba of Sevilla per auto goed te bereiken. Het is zeker ook de moeite waard het museum van de Laatste Grens van Al-Andalus in de kerk van Montefrío en andere stadjes en dorpjes in de omgeving te bezoeken, zoals Alhama de Granada of Loja.

Kontakt
Rincón de Marcelo
Website: http://www.rincondemarcelo.com
Adres: C/ San José 25, 18249 Tózar (Granada)
Telefoon: +34 958 417695

Op het vliegveld van Granada zijn bekende huurwagen maatschappijen zoals Hertz, Europcar of Avis in de aankomsthal te vinden

Populaire bestemmingen

Barcelona
Barcelona

Klik hier voor de beste autohuur prijzen in Barcelona vliegveld

Malaga
Malaga

Hispacar biedt de beste huurauto kortingen in Malaga vliegveld

Majorca
Majorca

Vergelijk autoverhuurbedrijven in Majorca vliegveld online

Ibiza
Ibiza

De laagste prijzen voor autoverhuur in Ibiza vliegveld

Gran Canaria
Gran Canaria

Vergelijk huurautos op de luchthaven van Gran Canaria spaar geld!

Nice
Nice

Autoverhuur in Nice vliegveld zonder verborgen kosten

Klantenwaardering van Hispacar

84 klanten hebben onze diensten in Granada met een gemiddelde score van 8.3 uit 10 punten gewaardeerd.