Autoverhuur Israël


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Hispacar reageert altijd snel op mijn e-mails, zelfs tijdens het weekend”

Claire Hutchinson

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Autohuur en huurwagens in Israël

Israël is een land in het Midden-Oosten , dat aan Egypte, Syrië, Libanon en Jordanië grenst. Afgezien van de Middellandse Zee heeft het land ook prachtige stranden aan de Golf van Eilat aan de Rode Zee. Het land is verdeeld in een aantal gebieden, namelijk Galilea, de noordkust, de kustvlakte, de Negev woestijn en Shephelah.

De hoofdstad van Israël is Jeruzalem. Het is een heilige stad voor de drie belangrijke godsdiensten: joden, christenen en moslims. Tel Aviv is de tweede belangrijkste stad van het land. Andere steden zijn Beer Sheva, Nazareth, Akko, Netanya, Ashdod, Eilat, Tiberias of Haifa.

De belangrijkste luchthaven van het land is Ben-Gurion International Airport. Het vliegveld ligt slechts twaalf kilometer van Tel Aviv en ongeveer veertig kilometer van Jeruzalem. Vluchten naar vakantiebestemmingen aan de Rode Zee in het zuiden van Israël landen meestal op het vliegveld van Ovda.

Op beide luchthaven zijn grote autoverhuurbedrijven zoals Hertz, Budget, Sixt en Avis zijn, evenals een aantal van de nationale autoverhuurbedrijven in Israël vertegenwoordigd. Autohuur in Israël is niet goedkoop, vanwege de verzekering op huurauto's die de huurprijs van het voertuig behoorlijk kan laten stijgen. Zorg ervoor de prijzen te vergelijken, de huurvoorwaarden te controleren en na te gaan, of de BTW in de prijs inbegrepen is, voordat U een huurwagen reserveert.

In Israël dienen alle auto's, met inbegrip van huurautos, aan een jaarlijkse veiligheidsinspectie onderworpen te worden, dus kijk, of uw huurwagen is voorzien van de bijbehorende sticker. Afstanden en maximumsnelheden worden in Israël in kilometers aangegeven. Het verkeer rijdt aan de rechterkant en het land heeft een moderne vervoersnetwerk. De meeste wegen zijn goed onderhouden, vooral de snelwegen.