Warning: file_put_contents(): Only 0 of 39494 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Autoverhuur Noorwegen - Goedkope autohuur in Noorwegen

Autoverhuur Noorwegen


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Hispacar reageert altijd snel op mijn e-mails, zelfs tijdens het weekend”

Claire Hutchinson

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Autohuur en huurwagens in Noorwegen

Noorwegen, dat bekend staat om zijn geweldige en gevarieerde landschappen, bevindt zich op een met Zweden gedeeld schiereiland. Het land strekt zich uit van de Noordelijke IJszee, waar het grenst met Rusland en Finland tot de Noordzee bij Schotland en Denemarken.

Noorwegen is een van de meest dunbevolkte landen van Europa met een ongerepte natuur en grote volledig onbewoonde gebieden. Het door gletsjers uit de ijstijd gevormde land biedt toeristen valleien en beboste bergen, watervallen en een rotsachtige wildernis. Het land staat bekend om zijn diepe fjorden langs de westkust waar de oceaan ver het binnenland indringt.

De hoofdstad Oslo is tevens de grootste stad van het land. Andere belangrijke steden zijn Bergen, Drammen, Fredrikstad, Bodø, Kristiansand, Trondheim en Stavanger.

Oslo is ook de belangrijkste luchthaven, maar door de enorme afstanden in het land zijn er andere luchthavens in Sandefjord, Stavanger, Bergen, Trondheim en Tromsø. Op alle grote vliegvelden in Noorwegen wordt autohuur door gerenommeerde autoverhuurmaatschappijen zoals Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, National of Enterprise aangeboden. Een auto huren in Noorwegen is niet goedkoop, maar als men meer afgelegen gebieden wilt bezoeken, kan een huurwagen onontbeerlijk zijn vanwege het beperkte openbare vervoer in sommige gebieden van het land.

Omdat autohuur in Noorwegen duur is, is het aan te raden de aangeboden prijzen te vergelijken, voordat men boekt. Met een prijsvergelijking kan men vaak behoorlijk wat geld sparen. In geval van twijfel kan men het autoverhuurbedrijf vragen wat er in de prijs van de huurwagen inbegrepen is en wat niet. Vergeet niet dat in de wintermaanden winterbanden verplicht zijn. Benzine is niet goedkoop en er is niet altijd een tankstation in kleine dorpjes, dus plan uw reis om problemen te vermijden.