Autoverhuur San Juan de Puerto Rico


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Hispacar reageert altijd snel op mijn e-mails, zelfs tijdens het weekend”

Claire Hutchinson

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Autohuur en huurwagens in Puerto Rico

Puerto Rico is een eiland in de Caribische Zee. Het ligt westelijk van de Amerikaanse Maagdeneilanden en ten oosten van de Dominicaanse Republiek.

Het is het meest oostelijke eiland van de Grote Antillen. Het eiland is voornamelijk bergachtig en omgeven door diepe oceanen. Afgezien van Puerto Rico, het belangrijkste eiland, omvat het land ook enkele kleinere eilanden zoals Culebra, Vieques, Mona of Palomino.

De hoofdstad van het eiland is San Juan. Het is een van de grootste natuurlijke havens in de Caribische Zee. Andere steden en plaatsen op het eiland, die een bezoek waard zijn, zijn Mayagüez, Carolina, Arecibo, Bayamón, Fajardo, Luquillo, La Parguera, Ponce en Camuy.

Het belangrijkste vliegveld van Puerto Rico ligt in Carolina, niet ver van San Juan, maar er zijn ook kleinere luchthavens in Ponce en Aguadilla. Veel toeristen besluiten een auto in Puerto Rico te huren, omdat het openbaar vervoer in San Juan vrij onbetrouwbaar is en er vaak geen geplande busdiensten zijn in de meer afgelegen gebieden van het eiland.

Autoverhuur bedrijven zoals Avis, Hertz, Enterprise, Dollar of Budget zijn op het vliegveld van San Juan en in alle grote badplaatsen op het eiland te vinden. Huurwagens in Puerto Rico zijn relatief goedkoop. Het is een goed idee een verzekering (CDW) aan de huurovereenkomst toe te voegen, hoewel amerikaanse staatsburgers meestal automatisch verzekerd zijn via hun autoverzekering op het vasteland. Vergelijk de prijzen en de dekking van de verzekering voordat je een huurwagen boekt. Met een online prijsvergelijking kun je meestal flink wat geld sparen bij het ophalen van de huurauto bij aankomst op Puerto Rico.

De wegen in Puerto Rico zijn niet erg goed onderhouden, vooral buiten de bebouwde kom. De afstanden worden in kilometers aangegeven en de verkeersborden zijn in het Spaans. Puerto Rico is een natuur paradijs met fantastisch mooie natuurparken zoals de Guánica State Forest of de El Yunque National Forest. De hoofdstad San Juan biedt enkele van de best bewaarde en oudste vestingen van het Caribisch gebied.