Warning: file_put_contents(): Only 0 of 39762 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Autoverhuur Verenigd Koninkrijk - Goedkope autohuur in Engeland, Schotland, Ierland en Wales

Autoverhuur Verenigd Koninkrijk


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Hispacar reageert altijd snel op mijn e-mails, zelfs tijdens het weekend”

Claire Hutchinson

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Autohuur in Engeland, Schotland, Ierland en Wales

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland omvat het grootste deel van de Britse eilanden. Het Verenigd Koninkrijk wordt gevormd door vier verschillende landen: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Groot-Brittannië heeft alleen betrekking op Schotland, Engeland en Wales.

Het Verenigd Koninkrijk is een populaire reisbestemming, vooral de hoofdstad en tevens grootste stad Londen. Andere populaire toeristische bestemmingen zijn Belfast, Birmingham, Bristol, Cardiff, Edinburgh, Glasgow en Liverpool.

De belangrijkste luchthavens van de hoofdstad zijn Gatwick, Heathrow, Stansted en Luton. Op deze vliegveldens wordt goedkope autohuur aangeboden door autoverhuurbedrijven in het Verenigd Koninkrijk zoals Budget, Alamo, Avis, Hertz, Europcar of Budget. De meeste huurauto's in Groot-Brittannië zijn met een handgeschakelde versnellingsbak uitgerust. In tegenstelling tot het grootste deel van de wereld moet men in het Verenigd Koninkrijk aan de linkerkant rijden. De afstanden worden in mijlen aangegeven en snelheidsbeperkingen zijn in mijlen per uur.

Andere belangrijke luchthavens in het Verenigd Koninkrijk zijn te vinden in Manchester, Birmingham, Liverpool, Newcastle, Bristol, East Midlands, Exeter, Carlisle, Leeds, Southampton of Bournemouth. Velen van hen worden door goedkope luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair, Easyjet, Flybe, Jet2 of Wizzair gebruikt.

Als u besluit om een auto te huren in reisbestemmingen  als Norwich, Newquay, Edinburgh, Glasgow, Aberdeen, Inverness, Cardiff, Belfast of Derry neem dan de huurvoorwaarden en de verzekering van het autoverhuurbedrijf zorgvuldig door en neem alle benodigde documenten mee, zoals uw rijbewijs, paspoort en credit card.