Costa Blanca

Alicante, toegangspoort tot de Costa Blanca

De Costa Blanca is één van de meest populaire reisbestemmingen voor toeristen uit Engeland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, de Scandinavische landen en reizigers uit Nederland en België. De Costa Blanca ligt in het oosten van het Iberisch schiereiland aan de Middellandse Zee.

De belangrijkste vakantieoorden zijn Alicante, Altea, Benidorm, Denia, Moraira, Javea en Torrevieja. Het vliegveld van Alicante is de toegangspoort tot de Costa Blanca, maar reizigers kunnen er ook voor kiezen om naar de luchthavens van Murcia of Valencia te vliegen. Zelfs de luchthaven van Almeria in Andalusië is het overwegen waard, want een huurauto in Alicante is relatief goedkoop en kan een goede combinatie met een goedkope vlucht naar Almería zijn. Vergelijk vooraf de prijzen en kies de goedkoopste optie om op uw vakantie budget te sparen.

Zonder enige twijfel is Benidorm de belangrijkste badplaats van de provincie Alicante aan de Costa Blanca. De bestemming beschikt over verschillende VVV kantoren met informatie over de tientallen kwaliteit hotels en honderden bars en nachtclubs die hier te vinden zijn. Als u liever een meer traditionele architectuur wilt zien in plaats van de wolkenkrabbers in Benidorm zijn badplaatsen zoals Altea, Javea of Denia een stuk aantrekkelijker. De meeste vakantie bestemmingen aan de Costa Blanca hebben witte zandstranden en de temperaturen zijn in dit deel van Spanje het hele jaar aangenaam, hoewel het in het drukke zomerseizoen soms behoorlijk warm kan zijn.

Wilt u meer dan alleen het zwembad van uw hotel of het strand van uw vakantieplaats zien, dan is het het huren van een auto het overwegen waard. Een bezoek aan Guadalest, een klein pittoresk bergdorp met een smalle doorgang en grotten die nog steeds bewoond zijn is zeker een aanrader.

Voor liefhebbers van pretparken en gezinnen met kleine kinderen is een dagje uit naar Terra Mitica in Benidorm ideaal. Het pretpark is geschikt voor alle leeftijden en heeft een aantrekkelijk aqua park, Aqualandia genaamd.

Populaire bestemmingen

Lanzarote
Lanzarote

Hispacar biedt de beste huurauto kortingen in Lanzarote vliegveld

Ibiza
Ibiza

Vergelijk huurautos in Ibiza vliegveld spaar geld!

Nice
Nice

Vergelijk autohuur prijzen in Nice vliegveld met één klik

Majorca
Majorca

Bekijk nze speciale huurauto aanbiedingen in Majorca vliegveld

Faro
Faro

Boek een huurauto in Faro vliegveld tegen de beste prijs

Malaga
Malaga

Huur een auto in Malaga vliegveld en profiteer van onze kortingen

Klantenwaardering van Hispacar

3016 klanten hebben onze diensten in Alicante met een gemiddelde score van 8.4 uit 10 punten gewaardeerd.