Informatie over Alicante

Interessante informatie over Alicante voor bezoekers

Alicante en van de populairste vakantiebestemmingen aan de Costa Blanca. Het uitstekende klimaat en de witte zandstranden zijn de belangrijkste redenen waarom mensen Alicante voor hun vakantie kiezen. Maar Alicante is veel meer dan witte stranden, nachtleven, zon en mooi weer. Hier zijn 10 redenen Alicante te bezoeken

Vele toeristen, die de Costa Blanca als vakantiebestemming kiezen, maken een excursie naar de palmenbossen van Elche. Maar Elche heeft meer te bieden dan palmbomen. Wat te denken van de historische bezienswaardigheden, de prachtige kustplaatsen, de verschillende natuurreservaten en niet te vergeten de rijke gastronomie.

De stad is natuurlijk vooral bekend door de vele palmbossen van Elche, want de plaats wordt min of meer omringd door palmbomen. Al deze palmbossen staan bij de Unesco op de lijst van Werelderfgoederen. Het stadspark telt ongeveer tweehonderduizend exemplaren aan palmbomen.

Benidorm is een andere belanrgrijke toeristische bestemming en staat aan de top op de lijst van badplaatsen aan de Costa Blanca. Want de stad beschikt over een breed scala aan accommodaties, restaurants en recreatie mogelijkheden en niet te vergeten, de wereldberoemde stranden van Benidorm. Het historische centrum van Benidorm ligt op een landtong gelegen tussen de twee belangrijkste stranden, de Levante en Poniente. Dit was de oorspronkelijke locatie van de stad, een vissersdorp met als centraal punt de kerk van San Jaime. De badpaats is zeer geliefd bij toeristen uit heel Europa, vooral vanwege de vele toeristische attracties in Benidorm met voor ieder wat wils.

Een ander toeristische bestemming aan de Costa Blanca is Javea. In de historische wijk van het stadje vind men bezienswaardigheden, zoals de kerk van San Bartolomé, waar de prachtige architectuur door de eeuwen heen bewaard is gebleven. Ook een bezoek aan het stadje Villajoyosa is een overweging waard.

Onze website showt u direct een lijst aanbiedingen voor een huurauto in Alicante van bekende autoverhuurbedrijven gesorteerd naar de beste huurprijs.

Het weer in Alicante Alicante vliegvelden Wegenkaart Alicante Alicante

Als zelfstandige prijsvergelijkings website tonen wij frequent de voordeligste autoverhuur in Alicante, omdat we niet onderhevig zijn aan deals met één huurauto bedrijf. Wij tonen prijzen en kondities van autoverhuurders in uw bestemming op een heldere en uitvoerige manier zodat u verrassingen kunt vermijden bij het boeken van uw autoverhuur in Alicante , zowel aan het vliegveld als in de binnenstad en de haven. U kunt de rent a car gerust reserveren met behulp een beveiligde online aanbetaling. Alle aanbetalingen worden met behulp van 128bit SSL-technologie versleuteld.

Wij sturen een vrijblijvende offerte via email. In het geval, dat u tenslotte overweegt de wagen te bevestigen kunt u dit met hetzelfde email ons callcenter aangeven. Indien u 10 procent van het bedrag als aanbetaling voor de bestelling van de autohuur betaalt, verzekert u, dat U de huurwagen in Alicante kunt ophalen op de gewenste dag. Wilt u een bestelling annuleren? Als u een reservering heeft gemaakt en wenst te annuleren, kunt u dat probleemloos doen zonder extra te betalen.

Populaire bestemmingen

Malaga
Malaga

Vergelijk huurautos op het vliegveld van Malaga spaar geld!

Ibiza
Ibiza

Huur een auto in Ibiza voor een onvergetelijke vakantie

Lanzarote
Lanzarote

Klik hier voor de beste autohuur prijzen in Lanzarote

Gran Canaria
Gran Canaria

Boek all-inclusief autohuur in Gran Canaria

Barcelona
Barcelona

Bekijk nze speciale huurauto aanbiedingen in Barcelona

Majorca
Mallorca

Ontdek Mallorca tegen de laagst mogelijke prijs

Klantenwaardering van Hispacar

3016 klanten hebben onze diensten in Alicante met een gemiddelde score van 8.4 uit 10 punten gewaardeerd.