Warning: file_put_contents(): Only 0 of 40408 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Villajoyosa aan de Costa Blanca - Alicante

Villajoyosa - Alicante

Villajoyosa aan de Costa Blanca

Villajoyosa is een klein stadje aan de Middellandse Zee aan de Cost Blanca in de provincie Alicante.

Deze kleine vakantieplaats bevindt zich slechts 32 kilometer van Alicante en is een populaire bestemming voor toeristen uit heel Europa. Villajoyosa is het administratieve centrum van de regio Marina Baixa. De drie kilometer lange witte zandstranden van La Vila Joiosa, zoals de stad in de lokale Valenciaanse taal wordt genoemd, bieden zon en strand liefhebbers alles waar ze tijdens de vakantie naar zoeken. Het meest bekende strand is het Platja Centre, dat een mooie boulevard langs het strand heeft.

Villajoyosa is wereldwijd bekend om het Moros i Cristians festival, een traditioneel festival dat door de spaanse administratie van internationaal toeristisch belang verklaard werd. Het festival herinnert de strijd tussen de Moorse leger en de christenen en wordt in de zomer gehouden.

De zogenaamde Desembarco is het spectaculaire hoogtepunt van het Moren en Christenen festival in Villajoyosa. Een andere belangrijke toeristische attractie in La Vila Joiosa zijn de veelkleurige vissershuisjes.

De provincie Alicante is beroemd om zijn chocalade industrie en horchata. Deze typische specialiteiten kunnen in veel bars en horchaterias in de hele stad worden geproefd. Er zijn zelfs enkele chocoladefabrieken, die geopend zijn voor bezoekers en informatie verstrekken over deze bedrijfstak.

Als een auto huren in Alicante tot de vakantie plannen hoort dan is een bezoek aan de Cuevas del Canelobre een perfecte dagtrip. Combineer de excursie met een bezoek aan de nabijgelegen vakantie plaatsen zoals Benidorm, de meest populaire vakantiebestemming aan de Costa Blanca, of parkeer uw wagen in kleinere plaatsen zoals Altea of Denia , waar u van de mooie witte stranden van de Middellandse Zee kust kunt genieten.

Andere populaire vakantiebestemmingen onder reizigers uit Engeland, Duitsland of Frankrijk zijn stadjes zoals Moraira, Calpe en natuurlijk Alicante, de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam. Aan het vliegveld van el Altet wordt goedkope autohuur in Alicante door verschillende bedrijven op de luchthaven aangeboden.

Populaire bestemmingen

Faro
Faro

Maak gebruik van onze huurwagen aanbiedingen in Faro vliegveld

Malaga
Malaga

Vergelijk huurautos op de luchthaven van Malaga spaar geld!

Gran Canaria
Gran Canaria

Autoverhuur in Gran Canaria vliegveld zonder verborgen kosten

Alicante
Alicante

Vergelijk autoverhuurbedrijven in Alicante vliegveld online

Lanzarote
Lanzarote

De laagste prijzen voor autoverhuur in Lanzarote vliegveld

Ibiza
Ibiza

Vind meer details over goedkope autoverhuur in Ibiza vliegveld

Klantenwaardering van Hispacar

3016 klanten hebben onze diensten in Alicante met een gemiddelde score van 8.4 uit 10 punten gewaardeerd.