Autoverhuur Denemarken


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Hispacar reageert altijd snel op mijn e-mails, zelfs tijdens het weekend”

Claire Hutchinson

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Goedkope huurwagens en autohuur in Denemarken

Denemarken, een land in Scandinavië, wordt beschouwd als een van de groenste landen van Europa. Het grootste deel van Denemarken wordt gevormd door Jutland, maar het land bestaat uit meer dan 400 eilanden, waarvan er 72 bewoond zijn waaronder Funen en Seeland tussen Zweden en Jutland de twee belangrijkste zijn.

De hoofdstad van Denemarken is Kopenhagen. Andere belangrijke plaatsen, die een bezoek waard zijn, zijn Aarhus, Esbjerg, Roskilde, Aalborg, Randers, Elsinore, Horsens, Sønderborg, Herning, Odense, Silkeborg, Rønne of Skagen, één van de populairste toeristische bestemmingen van Denemarken.

De luchthaven van Kopenhagen heeft goede verbindingen met andere landen in Scandinavië en de rest van Europa. Op het vliegveld van Kopenhagen is het gemakkelijk om een huurauto in Denemarken bij multinationale autoverhuurbedrijven zoals Avis, Hertz of Europcar te vinden. De andere luchthavens in het land bevinden zich in Billund, Aalborg, Aarhus en Malmö-Sturup. Luchtvaartmaatschappijen die naar Denemarken vliegen zijn SAS, Easyjet, Transavia, Ryanair, British Airways, Finnair en Norwegian.

Een auto huren in Denemarken is vaak handig, maar niet goedkoop. Maar als u van plan om meer afgelegen gebieden te bezoeken, dan is een huurwagen zeker de beste oplossing.

De meeste autoverhuur bedrijven in Denemarken bieden beperkte kilometers, en de huurprijs moet met een creditcard worden betaald, want contante betalingen worden normaal gesproken niet geaccepteerd. Lees de huurovereenkomst zorgvuldig en controleer of de BTW-en omzetbelasting in de prijs zijn inbegrepen. Als u een huurwagen vroegtijdig boekt is het aan te raden verschillende prijs vergelijkings website raad te plegen, want die kunnen u helpen om de prijzen en voorwaarden van de goedkoopste autoverhuurbedrijven in Denemarken te vergelijken.