Autoverhuur Griekenland


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Hispacar reageert altijd snel op mijn e-mails, zelfs tijdens het weekend”

Claire Hutchinson

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Autohuur en huurwagens in Griekenland

Griekenland, een land met een indrukwekkende kustlijn van ongeveer 15.000 km, die zich uitstrekt van de Ionische, de Egeïsche Zee en de Middellandse Zee See, is één van de meest populaire reisbestemmingen in Europa.

Griekenland grenst over land met Albanië, de Republiek Macedonië, Turkije en Bulgarije en met Italië, Turkije en Albanië over zee.

Griekenland heeft een eeuwenoude cultuur, idyllische eilanden, prachtige stranden en een bergachtig vasteland. Bezoekers worden door het zonnige weer, de historische plaatsen, de monumenten en natuurlijke schoonheid aangetrokken. Het merendeel van de activiteiten in de horeca concentreert zich in de Westerse Griekse eilanden, de Dodekanesos, Corfu, Kreta, Rhodos, Cycladen eilanden, de Peloponnesos en het schiereiland Halkidiki in Macedonië.

Als u op zoek bent naar een goedkope huurauto in Griekenland is het aan te bevelen de auto vooraf online te reserveren en het afhalen op de luchthaven te regelen. Op het vasteland van Griekenland vindt men internationale autoverhuurbedrijven zoals Avis, Hertz, Europcar, Budget, National, Enterprise of Dollar Thrifty op het vliegveld van Athene of Thessaloniki. Maar u kunt uw huurauto ook op de Griekse eilanden zoals Kos, Lesbos, Samos, Mykonos, Santorini of de luchthavens van Kreta, Chania en Heraklion reserveren.

Bij de meeste havens en veerdiensten zijn lokale en internationale bedrijven te vinden die goedkope huurwagens in Griekenland aanbieden. Controleer wat in de huurprijs inbegrepen is, voordat u een huurauto boekt. Soms is de verzekering beperkt en kan men een optionele dekking afsluiten voor schade, die niet in de basisverzekering inbegrepen is. Als u wilt dat de auto bij uw hotel of vakantieadres afgeleverd wordt, kijk dan of de leverkosten in de aangegeven prijs inbegrepen zijn. Bij autohuur op een vliegveld in Griekenland kan eventueel luchthaven belasting van toepassing zijn. Over het algemeen moeten betalingen met een creditcard op de naam van een van de bestuurders van het voertuig voldaan worden.