Informatie over Lanzarote

Interessante informatie over Lanzarote voor reizigers

Lanzarote is een van de oudste Canarische Eilanden en er is veel te zien op het eiland. Het eiland is van vulkanische oorsprong. Een groot deel van Lanzarote is door de UNESCO als biosfeerreservaat uitgeroepen. Het landschap heeft enorme kraters, ravijnen en valleien van gestolde lava zoals in het nationale park Timanfaya, één van de bezienswaardigheden op Lanzarote, die de moeite van een bezoek zeker waard zijn.

In een paar ogenblikken vergelijkt onze geavanceerde software de huurvoorwaarden van een groot aantal verhuurbedrijven gespecializeerd in goedkope huurautos in Lanzarote.

Het weer in Lanzarote Lanzarote vliegvelden Wegenkaart Lanzarote Lanzarote

Wij sturen een aanbieding per email. Indien u uiteindelijk besluit de wagen te bestellen kunt u dit met hetzelfde email ons callcenter aangeven. Boek uw huurauto in Lanzarote met een aanbetaling van 10 % van de prijs. Het restbedrag is schuldig bij het onderschrijven van het kontrakt van de auto. Heeft u een huurwagen gereserveerd maar deze uiteindelijk niet meer nodig? U kunt de bevestigde boeking van de huurauto zonder problemen annuleren zonder annuleringskosten.

ons bedrijf heeft als doel de beste autoverhuur service aan te bieden. Daarom wordt uw feedback zeer op prijs gesteld en bieden wij de gelegenheid een mening op de hispacar website te plaatsen. Heeft u het liefst een persoonlijk kontakt met Hispacar? Bel onze reserveringsafdeling zodat wij de bestelling persoonlijk voor u kunnen verwerken.

Populaire bestemmingen

Sevilla

Maak gebruik van onze huurwagen aanbiedingen in Sevilla

Majorca
Mallorca

Boek all-inclusief autohuur in Mallorca

Alicante
Alicante

Bekijk nze speciale huurauto aanbiedingen op de luchthaven van Alicante

Gerona

Vind meer details over goedkope autoverhuur op het vliegveld van Gerona

Malaga
Malaga

Boek all-inclusief autohuur op de luchthaven van Malaga

Gran Canaria
Gran Canaria

Hispacar biedt de beste huurauto kortingen in Gran Canaria

Klantenwaardering van Hispacar

170 klanten hebben onze diensten in Lanzarote met een gemiddelde score van 8.6 uit 10 punten gewaardeerd.