Warning: file_put_contents(): Only 0 of 42798 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Cargest autoverhuur op het vliegveld van Malaga | Hispacar.com prijsvergelijking

Cargest Malaga luchthaven


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Hispacar reageert altijd snel op mijn e-mails, zelfs tijdens het weekend”

Claire Hutchinson

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Cargest autoverhuur op het vliegveld van Malaga

Cargest is een familiebedrijf, dat autohuur op de luchthaven van Malaga en de belangrijkste toeristische resorts aan de Costa del Sol verzorgt. Het kantoor van Cargest bevindt zich in Avda. Garcia Morato, tegenover de San Miguel bier fabriek langs de toegangsweg naar het vliegveld van Malaga.

Cargest is lid van verschillende toeristische verbanden aan de Costa del Sol zoals AESVA (Autoverhuur Ondernemersorganisatie), ZONTURENT (Nationale Federatie van autoverhuurbedrijven in toeristische gebieden), de toeristenbond van de Costa del Sol en de CEM (Confederatie van Werkgevers van Malaga).

Het autoverhuurbedrijf staat ingeschreven in het ondernemingsregister van Malaga met BTW-nummer B29832409

ALGEMENE VOORWAARDEN

De huurprijzen zijn inclusief:
- onbeperkte kilometers, ongevallenverzekering zonder eigen risico, alle lokale belastingen en een gratis shuttlebus naar de luchthaven van Malaga. Schade aan wielen, banden en gebroken of beschadigde ruiten zijn uitgesloten. Het autoverhuurbedrijf biedt een aanvullende verzekering, die de uitzonderingen van de ongevallenverzekering dekt. In het geval de huurder de aanvullende verzekering niet wenst af te sluiten dan wordt er door Cargest een borg op de krediet kaart van de bestuurder ingehouden. 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Benzine, tank toeslagen, borgsom voor het eigen risiko, levering in hotels aan de Costa del Sol en andere extra's zoals kinderzitjes, sneeuwkettingen of navigatiesystemen. Er is ook een toeslag voor klanten die de huurwagen buiten de kantooruren ophalen (na 21:00 uur) en een kosten als de huurwagen in het buitenland gebruikt wordt bijv.in Gibraltar of Portugal. Een one-way huur, d.w.z. de huurwagen in een andere bestemming in te leveren is bij Cargest niet mogelijk.

Het is niet toegestaan in de voertuigen te roken en er geldt een minimumleeftijd van 23 jaar voor jonge bestuurders in de kleinste en goedkoopste modellen. De chauffeur moet sinds ten minste twee jaar in het bezit van een geldig rijbewijs zijn.

BETAALMETHODEN

Als u op de luchthaven van Malaga bij Cargest een auto huurt moet u een geldige creditcard (Visa, Mastercard of Eurocard) presenteren bij het ophalen van de auto. Debetkaarten of contante betalingen om de huurauto of extra kosten te betalen, zoals verzekeringen of brandstof worden door Cargest niet geaccepteerd.

VLOOT EN MODELLEN

Net als vele andere autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Malaga voegt Cargest voortdurend nieuwe voertuigen modellen aan haar vloot toe en het bedrijf biedt meer dan vijfentwintig verschillende modellen om uit te kiezen. Afhankelijk van de wensen van de klant is het eenvoudig en gemakkelijk om de goedkoopste of meest geschikte rent a car op de luchthaven van Malaga te kiezen. Enkele van de meest populaire modellen op de luchthaven van Malaga zijn de Fiat Panda, Ford Focus, Seat Leon, Honda Civic of Renault Kangoo.

HOTEL LEVERINGEN

Hotel leveringen zijn mogelijk tegen een toeslag in een aantal hotels in Malaga en populaire vakantieoorden aan de Costa del Sol, zoals Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Mijas, Marbella of Nerja. In de Paasvakantie (Semana Santa) worden hotelleveringen in het centrum van Malaga niet geaccepteerd.

Als een klein familiebedrijf probeert Cargest niet als goedkoopste aanbieder te concurreren met andere bedrijven die aan de Costa del Sol auto's verhuren, maar biedt wel waar voor uw geld als u op zoek bent naar een goedkope huurwagen op het vliegveld van Malaga met een persoonlijk tintje.

Cargest Malaga airport

Avenida García Morato, 32
Málaga, 29004

952 173520

 
Klantenwaardering van Hispacar

5612 klanten hebben onze diensten in Malaga met een gemiddelde score van 8.3 uit 10 punten gewaardeerd.