Autoverhuurbedrijven in Malaga


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Jullie website is eenvoudig te gebruiken, zelfs als ik mijn auto op korte termijn boek”

Chantal Delafont

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Malaga

De provincie Malaga is één van de populairste vakantiebestemmingen in Spanje. Het is er dan ook geen wonder, dat je op de luchthaven van Malaga uit een groot aanbod van autoverhuurbedrijven kunt kiezen. Volgens de laatste statistieken zijn er meer dan 100 verhuurders in Malaga geregistreerd.

Ondanks de ruime keuze is er maar een beperkt aantal autoverhuurbedrijven in Malaga met een kantoor in de terminal van de luchthaven. In alle andere gevallen is er een gratis pendelbus naar het nabijgelegen kantoor, of een meet and greet service waar het personeel in de aankomsthal wacht en de huurauto in de parkeergarage van het vliegveld gelevertd wordt.

Als het bedrijf, waar je de huurauto in Malaga geboekt hebt een gratis shuttle bus service biedt is het raadzaam om de exacte locatie van het kantoor en de ophaal procedure te kennen om onaangename verrassingen bij aankomst in Spanje te voorkomen.

Autoverhuurbedrijven in de luchthaven (on airport)

Autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Malaga met een kantoor in de aankomsthal zijn Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, Goldcar, Record rent a car en Sixt. Firefly, Budget, Thrifty, Keddy, Interrent of Rhodium zijn merknamen die door de genoemde ondernemingen worden afgehandeld, wat in principe betekent dat je de sleutels van de huurwagen aan de balies van deze bedrijven in de kelder van de luchthaven kunt afhalen. Volg gewoon de aanwijzingen na de bagage banden. Alle voertuigen worden in de parkeergarage van de luchthaven geparkeerd. Na het afhalen van de sleutels en documenten vindt je de huurauto in de openbare parkeergarage van de luchthaven van Malaga. Daar moet de huurwagen ook weer worden ingeleverd, al dan niet met een volle tank benzine, afhankelijk van de brandstof politiek van het verhuurbedrijf.

Eén van de grootste voordelen van een verhuurder met een balie op de luchthaven huur is het feit, dat je de terminal niet hoeft te verlaten, maar er zijn ook een paar ongemakken zoals langere wachttijden aan de balie, of hogere prijzen, want de verhuurder betaalt een concessie voor het kantoor op het vliegveld, die meestal niet goedkoop is.

Autoverhuurbedrijven buiten de luchthaven (off airport)

Het aantal balies in de aankomsthal op het vliegveld van Malaga is beperkt en de meeste autoverhuurbedrijven bevinden zich niet in de luchthaven zelf. De grotere lokale bedrijven hebben kantoren in de buurt van de luchthaven en bieden een gratis shuttle busdienst die de klant bij het vliegveld ophaalt. Kleinere bedrijven, die zich geen kantoor in de buurt van Malaga airport kunnen veroorloven, bieden meestal een meet & greet service waarbij de auto in de openbare parkeergarage van het vliegveld word opgehaald en ingeleverd.

De vraag naar huurauto's in Malaga is hoog, vooral in de zomer. Voor veel bedrijven is het van vitaal belang om een goedkope huurwagen in Malaga aan te bieden en ze proberen dan ook alles om de goedkoopste rent a car te zijn. Het gevolg van deze bittere concurrentie is, dat de kosten voor de aanvullende verzekering ter dekking van het eigen risico of andere verborgen kosten zoals brandstof toeslagen soms hoger zijn dan de huurprijs. Vooral de borg voor het eigen risiko is iets, wat vaak niet in beschouwing wordt genomen bij het vergelijken van de prijzen of de mogelijkheid een verzekering voor de vergoeding van het eigen risiko af te sluiten.

Enkele van de populairste autoverhuurbedrijven in Malaga, die een kantoor buiten de aankomsthal van het vliegveld hebben zijn Malagacar, Helle Hollis, Centauro rent a car, Niza Cars, Cargest, Marbesol of Delpaso.

Eén van de grootste voordelen van een off-airport aanbieder is het feit, dat het veel eenvoudiger is om de auto te inspecteren, voordat je de luchthaven verlaat, want normaal gesproken staat de huurwagen direct bij het kantoor waar je de papieren krijgt. Maar het feit, dat men een shuttle bus moet nemen en de luchthaven dient te verlaten kan volgens de ervaringsberichten voor sommige reizigers ook lastig zijn.

Verhuurders buiten het vliegveld zijn niet per se goedkoper dan bedrijven met een balie in de aankomsthal en afhankelijk van de vraag en de beschikbaarheid kunnen de prijzen van dag tot dag fluctueren. De prijsvergelijking van Hispacar is dan ook heel handig om de goedkoopste huurwagen in Malaga te vinden. Met behulp van de filters voor benzine, voertuigtype of klantbeoordelingen is het niet alleen mogelijk de prijzen te vergelijken, maar ook de huurvoorwaarden van de verschillende leveranciers ter plaatse, zoals bijvoorbeelden de minimum leeftijd van de bestuurder, de benodigde dokumenten en de krediet- of debetkaarten, die voor de betaling ter plaatse geaccepteerd worden. De belangrijkste verhuurbedrijven in Malaga staan hieronder vermeld.

Del Paso autoverhuur Malaga vliegveld

Carretera N-340
Málaga, 29004

952 172034

 

Centauro rent a car Malaga airport

C/ de Pascal, 42
Málaga, 29004

966 360360

 

Cargest Malaga luchthaven

Avenida García Morato, 32
Málaga, 29004

952 173520

 

Avis car rental Malaga airport

Avenida García Morato
Málaga, 29004

902 109384

 

Sixt rent a car Malaga airport

Terminal 1 & 2 Arrival Hall
Málaga, 29004

902 491616

 
Klantenwaardering van Hispacar

5612 klanten hebben onze diensten in Malaga met een gemiddelde score van 8.3 uit 10 punten gewaardeerd.