Kredietkaart huurauto Malaga


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Jullie website is eenvoudig te gebruiken, zelfs als ik mijn auto op korte termijn boek”

Chantal Delafont

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Wat je moet weten over pinpassen en kredietkaarten op het vliegveld van Malaga

Als je geen creditcard op jouw naam hebt dan kan het lastig zijn als je op de luchthaven van Malaga een auto wilt huren. Dit betekent niet, dat je met een debetkaart geen auto kunt huren, maar het is zeker niet gemakkelijk om een autoverhuurbedrijf in Malaga te vinden, dat pinpassen accepteert.

Bij Hispacar raden we altijd aan om de huurauto in Malaga met een credit card te betalen. Tenzij je geen andere optie hebt, in welk geval je bereid moet zijn om een waarborg te betalen of een aanvullende verzekering af te sluiten. In de meeste gevallen is het ook niet mogelijk om auto's van superieure categorieën als minivans, SUV's en luxe modellen te huren.

Een toerist zonder credit card is een rode vlag voor autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Malaga. Het risico een auto te huren aan een klant zonder kredietkaart is veel hoger. Iemand, die ze niet kennen en van wie ze niet in staat zijn om met een redelijke garantie een betaling te eisende de autosleutels van een dure auto te geven is niet iets waar een autoverhuurbedrijf op zit te wachten. Over het algemeen is hun ervaring, dat zonder voldoende garantie het risiko eenvoudig te hoog is.

Afgezien van het risico zijn er nog een andere dingen, waarom autoverhuurbedrijven in Malaga niet graag pinkaarten aannemen, bijvoorbeeld als de auto met een lege tank terugkomt, maar er niet genoeg geld op de debit kaart is om de ontbrekende benzine te betalen. Of de auto komt terug met schade, die door de verzekering van de klant niet gedekt wordt en de kosten van het herstellen van de schade kunnen niet met de pinpas worden betaald.

Hoewel het zelden gemakkelijk is om in Malaga een auto met een debetkaart te huren zijn hier wat tips om in gedachten te houden als je geen credit card hebt of liever met een debitcard wilt pinnen:

  • houdt er in de eerste plaats rekening mee, dat autoverhuurbedrijven extra maatregelen kunnen nemen om het risico te beperken.
  • Je moet voldoende geld op de bankrekening hebben om de volledige huurprijs, inclusief benzine, verzekeringen en andere extra's die je wilt toevoegen, te dekken.
  • In veel gevallen zal het verhuurbedrijf het volledige bedrag van het eigen risico op de bankpas in rekening brengen. Er volgt een volledige terugbetaling in geval het voertuig zonder schade op het vliegveld van Malaga wordt afgegeven. Als het autoverhuurbedrijf in Malaga het eigen risico niet in rekening kan stellen dan krijgt de klant geen autosleutels, omdat het risico als te hoog beschouwd wordt.
  • Bij de meeste leveranciers in Malaga ben je verplicht de optionele ongevallenverzekering af te sluiten als je met een debitcard betaalt, zelfs als je al ergens anders een verzekering hebt afgesloten. Deze aanvullende dekking is vaak duur (tussen de 20 - 30 euro per huurdag), dus je moet ervoor zorgen om voldoende saldo op de betaalpas te hebben om deze extra kosten te dekken.
  • Als je met een pinpas betaalt kunnen sommige verhuurders op de luchthaven van Malaga om een retourticket op jouw naam vragen. Zonder terugvlucht is het praktisch onmogelijk een autoverhuurbedrijf in Malaga te vinden, dat bereid is debetkaarten te accepteren.
  • Je leeftijd kan een probleem zijn. Bij sommige maatschappijen in Malaga is het niet toegestaan, dat iemand jonger dan 25 jaar de huurauto met een debetkaart betaalt.
  • Bepaalde modellen en categorieën zijn mogelijk niet beschikbaar voor debit card betalingen. Dit is normaal gesproken het geval met grotere en duurdere modellen zoals luxe auto's, busjes of cabriolets met een hoger eigen risico.

Het beste argument om een auto met een debetkaart te huren is een credit card als zekerheid te deponeren. Vergeet niet, dat beide kaarten op de naam van de hoofdbestuurder moeten staan. Je kunt geen kredietkaart op de naam van iemand anders gebruiken of de creditcard van iemand, die niet aanwezig is bij het ophalen van de huurauto.

Hoewel het zeker niet onmogelijk is om een huurwagen in Malaga met een debetkaart te betalen, raden we bij Hispacar aan altijd met een credit card te betalen, tenzij er geen andere optie is.

Klantenwaardering van Hispacar

5612 klanten hebben onze diensten in Malaga met een gemiddelde score van 8.3 uit 10 punten gewaardeerd.