Huurwagen ervaringen Malaga


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“De mensen van het lokale autoverhuurbedrijf waren behulpzaam en zeer professioneel”

Juan Pérez

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Autoverhuur op het vliegveld van Malaga - ervaringen, recensies en beoordelingen

Ervaringen over verhuurmaatschappijen op de luchthaven van Malaga lezen is een uitstekende manier om te ervaren, welke autoverhuurbedrijven in Malaga goede recensies hebben en aanbevolen worden door toeristen, die naar Spanje reizen of welke bedrijven men beter kan vermijden gebaseerd op de beoordelingen van hun klanten.

Op het vliegveld van Malaga zijn er veel mogelijkheden om uit te kiezen en het kan soms moeilijk zijn uit te vinden, welke lokale leverancier de beste keuze is. Een concurrerende prijs is voor 9 van de 10 reizigers de belangrijkste beslissing factor. Helaas worden andere belangrijke factoren, zoals de dekking van de verzekering, het benzine beleid, de rijen bij de balie en de wachttijd om de huurauto in ontvangst te nemen meestal over het hoofd gezien wanneer alleen de basis huurprijs vergeleken wordt.

Andere diensten, die men bij een prijsvergelijking in gedachten dient te houden zijn de ervaringen met betrekking tot online check-in faciliteiten om de huurwagen zo snel mogelijk in ontvangst te nemen, Tom Tom's om de weg in en rond Malaga te vinden of extra service zoals gratis bestuurders. En een laatste vraag die niet mag worden overzien is het feit, dat al dan niet een voorschot nodig is om de auto op te halen en of de aanbetaling daadwerkelijk ten laste van de krediet kaart wordt gebracht of geblokkeerd wordt en weer wordt vrijgegeven wanneer de huurauto aan het einde van de huurperiode wordt teruggegeven.

Bij het lezen van de recensies voor autoverhuur in Malaga moet men niet vergeten, dat het vrij gebruikelijk is om een breed scala van verschillende beoordelingen of ervaringen voor hetzelfde autoverhuurbedrijf te vinden, variërend van een zeer negatieve ervaring tot een zeer positieve waardering. De meest voorkomende klachten, die in recensies van klanten over autohuur op het vliegveld van Malaga terug te vinden zijn, zijn de wachttijden aan de balie in de airport terminal of bij halte van de shuttlebus. Andere negatieve ervaringen hebben te maken met de verzekeringsdekking die in de kale huurprijs is opgenomen, het benzine beleid en de borg, die men moet achterlaten indien ter plaatse geen extra verzekering wordt afgesloten, zelfs indien de klant al ergens anders een ongevallenverzekering heeft afgesloten.

We hebben ervaringen van verschillende klanten bij een aantal populaire bedrijven vergeleken en de reacties variëren van 'zeer goed' tot 'zeer slecht'. Hier is een voorbeeld van twee beoordelingen over autoverhuur in Malaga bij dezelfde maatschappij met een balie op het vliegveld:

Ervaring met een zeer slechte beoordeling

Lang wachten bij de receptie en beneden bij de balies, in totaal net onder de 2 uur. Een auto met krassen, die niet genoteerd stonden, moest terug naar het personeel om de schades te laten noteren. Toen ik de motor starte brande het lampje van de bandenspanning. Personeel geïnformeerd en ze schopten gewoon tegen de band en zeiden dat het OK was. 30 minuten wachten bij het inleveren van de wagen. Balie personeel zeer agressief. Er was niets dat ik goed vond over mijn autohuur in Malaga.

Ervaring met een zeer goede beoordeling

Het was eenvoudig de wagen te vinden, er was geen rij bij het ophalen of inleveren. Het personeel was zeer behulpzaam en legde alles uit wat ik moest weten. De auto was schoon en stond voor mij klaar om weg te rijden. geen problemen op de luchthaven van Malaga bij het inleveren van de auto.

Hier zijn een aantal volledig tegengestelde beoordelingen over het personeel aan de balie in de terminal van de luchthaven van Malaga:

Ik voelde me een beetje onder druk gezet om een aanvullende verzekering voor het eigen risico te kopen
Personeel probeerde mij een andere verzekering te verkopen, terwijl ik die al op de website had afgesloten
Vriendelijke personeel. De auto de we uitgekozen hadden voor een superprijs
Zeer vriendelijk en behulpzaam balie personeel, ondanks dat het toch wel druk was

Hier zijn een aantal volledig tegengesteld ervaringsberichten over de wachttijden en de rijen op het vliegveld van Malaga:

Een enorme rij om de auto op te halen, we hebben wel 60 minuten gewacht
Bij het ophalen 45 minuten wachten, een lange rij
Het ophalen van de auto verliep vlekkeloos
De auto in Malaga ophalen was snel en makkelijk

Het grappige is, dat alle recensies hierboven betrekking hebben op hetzelfde verhuurbedrijf. Hier zijn twee voorbeelden van totaal verschillende ervaringsberichten van klanten van hetzelfde autoverhuurbedrijf in Malaga

Ik werd opgelicht en bedreigd. De auto was vies en sommige dingen werkten niet zoals het zou moeten
Het personeel was uitstekend en de auto was precies wat ik nodig had. Zal dit bedrijf weer gebruiken

In de afgelopen paar jaar hebben we gezien, dat veel beoordelingen met klachten over verzekeringen of benzine door reizigers geschreven zijn die de kleine lettertjes niet gelezen hadden en eenvoudigweg de goedkoopste huurauto boekten. Onze belangrijkste advies: als je een auto in Malaga huurt vergeet niet om de kleine lettertjes te lezen voordat je boekt.I

Klantenwaardering van Hispacar

5612 klanten hebben onze diensten in Malaga met een gemiddelde score van 8.3 uit 10 punten gewaardeerd.