Refugio de Alamut

Een twee sterren hotel in Valle de Abdalajís

Refugio de AlamutHet Refugio de Alamut is een twee sterren hotel in Valle de Abdalajís in de provincie Malaga in het zuiden van Spanje. Het dorp ligt op ongeveer 350 meter boven de zeespiegel en bevindt zich zo'n 50 kilometer van het vliegveld van Malaga.

Het plaatsje Valle de Abdalajis is ook met het openbare vervoer te bereiken, maar internationale gasten wordt aangeraden op het vliegveld van Malaga, Sevilla of Granada een auto te huren. Daarbij is de keus aan verhuurbedrijven in Malaga beduidend groter als op de andere luchthavens.

Het landelijke hotel ligt midden in de Sierra en beschikt over een mooi zwembad met een fantastisch uitzicht. Het hotel heeft een gezellige bar en is de ideale bestemming voor aktieve toeristen, die in de omgeving kunnen wandelen, bergbeklimmen, fietsen of parapente beoefenen. Vooral het natuur park Torcal de Antequera is bij natuurliefhebbers populair. De prijzen van het hotel zijn relatief goedkoop en voor een paar euro extra kan men er ook ontbijten.

Via de A-45 (Malaga - Antequera) of de A-92 (Granada - Sevilla) ist de monumentale stad Antequera vrij eenvoudig per auto te bereiken. Ook de stranden en badplaatsen aan de Costa del Sol liggen niet ver uit de buurt. Carratraca, Álora of Teba zijn typische spaanse dorpjes waar de invloed van de arabieren, die meer als 700 jaar lang in Andalusië heersten, nog goed te merken is. Andere interessante bestemmingen voor cultuur liefhebbers zijn steden zoals Ronda, Granada en Cordoba.

De stuwmeren van Guadalteba and Guadalhorce zijn een ideale bestemming voor watersport liefhebbers. Er zijn verschillende campings in de buurt waar men in het zomer seizoen een kano of een waterfiets kan huren of informatie over de omgeving kan verkrijgen.

Kontakt
Refugio de Alamut
Website: http://www.refugioalamut.com
Adres: Ctra. de Antequera, 29240 Valle de Abdalajís, (Málaga)
Telefoon: +34 952 489064

Bergbeklimmers en andere aktieve vakantiegangers, die el Torcal de Antequera of Valle de Abdalajis als bestemming kiezen, doen er goed aan bij het huren van een wagen in Spanje op de grootte van de kofferbak te letten, zodat er geen problemen zijn bij het vervoer van het benodigde materiaal.

Populaire bestemmingen

Lanzarote
Lanzarote

Bespaar tot 20% op een huurauto in Lanzarote vliegveld

Nice
Nice

Boek all-inclusief autohuur in Nice vliegveld

Tenerife
Tenerife

Boek all-inclusief autohuur in Tenerife vliegveld

Malaga
Malaga

De laagste prijzen voor autoverhuur in Malaga vliegveld

Ibiza
Ibiza

Vergelijk huurautos in Ibiza vliegveld spaar geld!

Majorca
Majorca

Huur een auto in Majorca vliegveld tegen de laagste prijs online

Klantenwaardering van Hispacar

5612 klanten hebben onze diensten in Malaga met een gemiddelde score van 8.3 uit 10 punten gewaardeerd.