Auto huren Terrassa

Auto huren in Terrassa


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Hispacar reageert altijd snel op mijn e-mails, zelfs tijdens het weekend”

Claire Hutchinson

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Autohuur Terrassa met Hispacar.com

Terrassa, de hoofdstad van de Vallès Oriental, is een van de belangrijkste industriesteden van Catalonië. De stad ligt ongeveer dertig kilometer ten noordwesten van Barcelona. Veel toeristen, die op het vliegveld van Barcelona een auto huren, rijden via de C-16 naar de Catalaanse Pyreneeën of Andorra.

De door de Romeinen gestichte stad ligt aan de voet van het Sant Llorenç del Munt i l'Oba natuurreservaat en de Muntanya de Monserrat (berg van Montserrat). Terrassa heeft een rijk cultureel erfgoed met belangrijke monumenten, waaronder verschillende romaanse en visigotische kerken. Voor toeristen, die met de huurwagen op doorreis zijn, is het dan ook zeker de moeite waard de auto hier te parkeren en het stadcentrum van Terrassa, dat van middeleeuwse oorsprong is, te ontdekken.

De kerken San Miquel, Sant Pere en Santa María hebben elementen uit de zesde en zevende eeuw, zoals romaanse muurschilderingen, die in de loop van de eeuwen gecombineerd zijn met architektonische wijzigingen uit de gotische periode en het tijdperk van de barok.

Het middeleeuwse Terrassa heeft nog vele ander interessante monumenten, zoals de toren van Palauu en het Vallparadis kartuizerklooster, waarin tegenwoordig het museum van Terrassa gehuisvestigd is.

Vooral vanwege de expansie van de textielnijverheid groeide de stad gedurende de negentiende eeuw uit de middeleeuwse stadsmuren. Terrassa ontwikkelde zich tot een belangrijk handelscentrum, met tal van fabrieken en institutionele organisaties. Deze ontwikkeling leidde tot de toepassing van art nouveau in de industriële architectuur, vooral onder leiding van Lluís Muncunill, die gedurende die periode de meeste gebouwen in Terrassa ontwierp.

Tijdens de economische crisis in de jaren zeventig moesten veel fabrieken hun activiteit staken. De belangrijkste gebouwen werden na de crisis tot musea en tentoonstellingsruimte omgevormd, zoals de fabriek Aymerich i Amat, waar tegenwoordig het Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (Catalaanse Museum van Wetenschap en Technologie) gehuisvestigd is, inclusief een collectie oude auto's.

Nu boogt de stad op een zowel toeristisch als cultureel aantrekkelijk erfgoed, dat een goed beeld vormt van de kunst, de architectuur en de levenswijze van Terrassa.

Autoverhuurbedrijven in Terrassa

Het dichtsbijzijnde vliegveld bevindt zich in Barcelona, ongeveer 30 kilometer van Terrassa. De meeste toeristen huren een auto bij aankomst op de luchthaven van El Prat. Barcelona is een van de belangrijkste bestemmingen voor vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen in europa.

De luchthaven heeft twee terminals die door middel van een bus shuttle service met elkaar verbonden zijn. Internationale Verhuurbedrijven zoals Avis, Hertz, Budget, Europcar, Enterprise of Firefly Car Rental zijn hier vertegenwoordigd, maar ook nationale bedrijven zoals Centauro, Solmar, of Goldcar. Deze bedrijven hebben geen balie op het vliegveld en het is belangrijk op het trefpunt te letten, omdat zich dit in de andere terminal kan bevinden. In Terrassa zelf zijn ook verschillende maatschappijen vertegenwoordigd.

Avis rent a car

Rambleta del Pare Alegre, 98
Terrassa, 08224

93 7367326

Europcar bus station

Carretera de Montcada, 2
Terrassa, 08223

937 801100

Auto huren Terrassa

Wilt U meer weten over een huurwagen in Terrassa of op het vliegveld van Barcelona? Aarzel niet om via het kontakt formulier in het menu van onze website kontakt op te nemen met onze reerveringsafdeling.

Populaire bestemmingen

Alicante
Alicante

Huur een auto in Alicante en profiteer van onze kortingen

Nice
Nice

Huur een auto op de luchthaven van Nice tegen de laagste prijs online

Lanzarote
Lanzarote

Bekijk nze speciale huurauto aanbiedingen in Lanzarote

Gran Canaria
Gran Canaria

De goedkoopste huurauto in Gran Canaria zonder kleine lettertjes

Malaga
Malaga

Huur een auto in Malaga tegen de laagste prijs online

Majorca
Mallorca

Vergelijk huurautos in Mallorca spaar geld!