Warning: file_put_contents(): Only 0 of 39665 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Autoverhuur Australië - Goedkope autohuur in Australië

Autoverhuur in Australië


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Hispacar reageert altijd snel op mijn e-mails, zelfs tijdens het weekend”

Claire Hutchinson

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Goedkope huurwagens en autohuur in Australië

Het vasteland van Australië is het grootste eiland van de wereld en tegelijkertijd de kleinste continent. Het is één enkel land en de op zes na grootste land na de Verenigde Staten, China, Canada, Rusland en Brazilië.

De hoofdstad van Australië, Canberra, ligt ongeveer tweehonderdnegentig km ten zuiden van Sydney, de grootste stad van het continent. Op alle grote luchthavens bieden internationale autoverhuurbedrijven zoals Avis, Hertz, Budget, National, Enterprise of Thrifty hun service aan, maar er zijn ook lokale autoverhuurbedrijven die goedkope huurwagens of campers aanbieden.

De oudste en meest bevolkte staat in Australië is New South Wales. De andere staten van Australië zijn Queensland, Victoria, Zuid-Australië, West-Australië, Tasmanië en Northern Territory.

De meeste toeristen die bestemmingen als Melbourne, Adelaide, Brisbane, Alice Springs, het Great Barrier Reef, Ayers Rock, het Kakadu National Park, Perth of Hobart willen bezoeken huren een auto in Australië, want de afstanden zijn enorm en grote delen van Australië zijn nationale parken.

Kijk uit voor extra kosten wanneer u het een wagen in Australië huurt. Lees de huurvoorwaarden en vraag welke belastingen en verzekeringen in de huurprijs inbegrepen zijn, want normaal gesproken worden huurauto's met een basisdekking aangeboden, die soms alleen de gehuurde auto en geen andere schades dekt. Een extra verzekering kan de uiteindelijke huurprijs aanzienlijk verhogen. Vergeet niet dat een prijs die te goedkoop lijkt om waar te zijn dat inderdaad is, dus kijk goed naar extra's zoals luchthavenbelastingen, kosten voor extra bestuurders of one-way kosten.

Er zijn in Australië een aantal tolwegen waar tol betaald dient te worden. Vergeet niet, dat een huurauto niet op onverharde wegen mag rijden (tenzij u daartoe gemachtigd bent, bijvoorbeeld in het geval van 4WD voertuigen) en dat de wagen ook niet op een veerboot mag worden ingescheept.