Autoverhuur Finland


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Hispacar reageert altijd snel op mijn e-mails, zelfs tijdens het weekend”

Claire Hutchinson

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Goedkope huurwagens en autohuur in Finland

Finland, land van duizend meren, een modern welvaartsland in Noord-Europa grenst met Zweden, Rusia en Noorwegen. Eigenlijk heeft Suomi, zoals de Finnen zelf hun land noemen, meer dan 180 duizend meren en eilanden.

De hoofdstad van Suomi, Helsinki, heeft veel Scandinavische architectuur, hoewel Finland zich technisch gezien niet op het Scandinavische schiereiland bevindt.

Het land is verdeeld in verschillende regio's. De meest bekende streek is Lapland, waar zich de mythische berg Korvatunturi, de thuisbasis van de Kerstman, bevindt. Boven de poolcirkel is het noorderlicht in de winter te bewonderen en de midzomernachtzon tijdens de korte zomerperiode. De belangrijkste steden van het land zijn Helsinki, Turku, Kuopio, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Rovaniemi, Savonlinna, Vaasa, Seinäjoki en Lappeenranta.

Autoverhuur in Finland is over het algemeen niet goedkoop en online prijsvergelijkings websites zijn dan ook handig, als u een auto in Finland wilt huren. Helsinki-Vantaa, waar Finnair Flybe Nordic en Blue zijn gebaseerd, is de belangrijkste luchthaven van het land. Op het vliegveld van Helsinki bevinden zich verschillende internationale huurwagen bedrijven zoals Avis, Hertz, Budget, Sixt of Europcar. Andere luchthavens, die door luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair of Wizz Air als hub gebruikt worden, ijn Tampere, Lappeenranta of Turku.

De wegen in Finland zijn goed onderhouden. Als u niet gewend bent aan koude weersomstandigheden en een auto in Finland huurt, kan rijden in de winter gevaarlijk zijn. Zorg ervoor dat uw huurauto met de juiste apparatuur en winterbanden is uitgerust. De verlichting van het voertuig moet ten allen tijde ingeschakeld blijven en bestuurders dienen zeer alert te zijn, want botsingen met elanden of herten komen vaak voor in Finland, vooral in Lapland.