Warning: file_put_contents(): Only 0 of 42822 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Autoverhuur bij Sixt op het vliegveld van Malaga

Sixt Malaga


Bestemmingen laden...
Meer dan een miljoen tevreden klanten sinds 2001
“Hispacar reageert altijd snel op mijn e-mails, zelfs tijdens het weekend”

Claire Hutchinson

Voordelen
  • Geen verborgen kosten
  • geen annuleringskosten
  • Snel en gemakkelijk
Aanbieders

Hispacar showt de laagste prijzen van bekende bedrijven

Providers
Kontakteren

Kontakteer ons

Sixt autoverhuur op het vliegveld van Malaga

Sixt is een multinationale autoverhuur bedrijf in Malaga met hoofdkantoor in Duitsland. Het kantoor van Sixt op de luchthaven van Malaga bevindt zich op niveau -1 van de terminal van het vliegveld in de Avda. Comandante García Morato. Volg de borden naar de verhuur balies na het ophalen van de bagage. Op de luchthaven is er een lift naar beneden naar niveau -1. Te voet zijn de balies van de verhuurbedrijven in Malaga via de trap of de helling voor de bagagekarren bereikbaar.

Sixt Malaga

Afgezien van het kantoor in de terminal van Malaga airport kan men bij Sixt ook een auto op het station van Malaga (Maria Zambrano) huren . Andere kantoren van Sixt aan de Costa del Sol zijn in Marbella en Estepona te vinden. Bij Sixt in Andalusië kan je niet alleen een auto in Malaga huren, maar ook in Jerez of op het vliegveld van Sevilla en een aantal populaire vakantie bestemmingen in de provincie Cadiz.

ALGEMENE VOORWAARDEN

De prijzen van Sixt zijn inclusief:
Onbeperkt aantal kilometers, toepasselijke lokale belastingen (BTW) en WA-verzekering. Sixt biedt een service voor pech langs de weg en andere incidenten zoals de sleutels in de huurauto laten liggen, problemen in verband met een gebrek aan brandstof, lege accu's en verloren of gestolen autosleutels. Het is ook mogelijk een extra verzekering af te sluiten die dekking biedt tegen beschadigde ruiten, banden, spiegels en velgen.

Niet in de prijs inbegrepen:
Brandstof, extra bestuurders, kinderstoeltjes, all-risk verzekering, die de bestuurder in geval van schade of diefstal van het voertuig voor het eigen risiko dekt en een persoonlijke ongevallenverzekering, die de dekking van de verzekering bij een aanrijding uitbreidt en de kosten voor een one way huur, die vaak afhankelijk van de afstand zijn.

De bestuurder moet een geldig rijbewijs en een identiteitskaart of paspoort hebben. Een rijbewijs, dat niet in het latijnse alfabet is gedrukt moet altijd met een internationaal rijbewijs worden aangevuld.

In het algemeen is de minimum leeftijd 18 jaar, maar afhankelijk van de voertuigcategorie kan een hogere minimum leeftijd van toepassing zijn, bijvoorbeeld voor luxe auto's of cabrio's. Voor bestuurders onder de 23 jaar en met minder ervaring is er een toeslag voor jonge bestuurders.

BETAALMETHODEN

Sixt accepteert alle kredietkaarten van internationaal erkende creditcard bedrijven, waaronder Mastercard, Visa, American Express en Diners. Visa Electron en andere prepaid kaarten of pinpassen worden niet geaccepteerd.

VLOOT EN MODELLEN

De vloot van Sixt in Malaga bestaat uit populaire modellen zoals de BMW Serie, Ford Ka, Smart Forfour, Opel Corsa, VW Polo, Peugeot 308, VW Golf, Mercedes Benz, Audi of Jaguar en elektrische voertuigen zoals de Nissan Leaf of de elektrische BMW i3.

Sixt autoverhuur werd in 1912 in München opgericht. Tegenwoordig is Sixt één van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld met meer dan 170.000 voertuigen in meer dan vierduizend bestemmingen.

Sixt rent a car Malaga airport

Terminal 1 & 2 Arrival Hall
Málaga, 29004

902 491616

 

Sixt Malaga station Maria Zambrano

Calle Mendívil, 12
Málaga, 29002

902 090282

 
Klantenwaardering van Hispacar

5612 klanten hebben onze diensten in Malaga met een gemiddelde score van 8.3 uit 10 punten gewaardeerd.