Warning: file_put_contents(): Only 0 of 42399 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Biludlejning Barcelona lufthavn - billig Biludlejning Barcelona

Biludlejning Barcelona


Loading destinations...
More than a million happy customers since 2001
Fordele
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Ingen kreditkort gebyrer
  • Enkel og let
Biludlejningsfirmaer

Find leje bil tilbud fra største biludlejningsfirmaer

Providers
Contact us

contact us

Billig Biludlejning Barcelona lufthavn med Hispacar.com

Barcelona er den anden travleste lufthavn i Spanien. Biludlejning i Barcelona er en omkostning option ved mange lejligheder, selv om Barcelona kan med andre transportformer såsom jernbane, metro, bus eller taxi til at besøge byen.

Miniferie til Barcelona er altid populære, især på grund af de mange fly lavprisselskaber, El Prat Lufthavn. En udlejningsbil er en fantastisk måde at udforske byen, især hvis du planlægger at tilbringe et par dage på Costa Brava. Den største fordel er, at en bil i Barcelona giver dig mulighed for at besøge flere turistattraktioner i en kort tid.

Planlæg dit ophold og bestille den billigste biludlejning i Barcelona forud for høje priser på Autovermmieter i lufthavnsterminalen for at undgå, især i sommersæsonen eller juleferien. De er hovedsagelig multinationale biludlejningsfirmaer i lufthavnen, finde en rimelig brændstof politik, men en høj selvrisiko. Der er også lokale biludlejningsfirma i Barcelona tilbyder en "mødes og hilse" eller en shuttle service, der er normalt billigere og accepterer næsten alle kreditkort til at betale for din udlejningsbil.

Biludlejning i Barcelona er let at komme til din ferie destination på Costa Brava som Rosas, Lloret de Mar og Calella eller at besøge det omkringliggende område og attraktioner i regionen Catalonien. Byen har så meget at tilbyde, at en bil i Barcelona ikke altid er det bedste valg. Gå langs Ramblas, en lang boulevard, den Placa de Catalunya og Columbus-monumentet ved Port Vell, forbinder den gamle havn i Barcelona forvandlet til et moderne fritidsområde med restauranter, barer og butikker, samt Imax biograf.

Fortsæt langs strandpromenaden, og du vil nå Barceloneta, et kvarter med smalle gader, der skærer hinanden konstant. Et besøg i Barcelona er ikke komplet, hvis du ikke gør det, Sagrada Familia, Montjuic, Barcelona fra syd-vest og overser de middelalderlige gotiske bygninger, det gotiske kvarter, øst for Las Ramblas besøgte i den gamle by.

Efter at have besøgt de steder og monumenter i byen, er det tid at komme ind i din udlejningsbil og udforske området i Barcelona. For eksempel, Sitges, en berømt badeby på Costa Brava, den middelalderlige by Tossa de Mar, Girona eller den anden vigtigste lufthavn i det nordlige Spanien. Hvis du kører sydpå mod Tarragona, Salou, se Port Aventura theme park. Og hvis du foretrækker bjergene, kan du gå med bilen, Montserrat kloster og den nærliggende Pyrenæer. Hvis du rejser i vinterhalvåret, kan du tjekke din billeje i Barcelona efter snekæder eller vinterdæk.

Popular destinations

Kundernes Anmeldelser af Hispacar

592 kunder populære vores tjenester i Barcelona med en gennemsnitlig score på 8.1 ud af 10 point.