Warning: file_put_contents(): Only 0 of 42537 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Biludlejning Gran Canaria lufthavn - billig billeje Gran Canaria

Biludlejning Gran Canaria


Loading destinations...
More than a million happy customers since 2001
Fordele
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Ingen kreditkort gebyrer
  • Enkel og let
Biludlejningsfirmaer

Find leje bil tilbud fra største biludlejningsfirmaer

Providers
Contact us

contact us

Billig billeje Gran Canaria lufthavn

Øen Gran Canaria har et væld af naturressourcer og fantastiske strande kun. Fra de imponerende Maspalomas, med de imponerende klitter, til stranden i Las Canteras, den virkelige perle af byen og en af de bedste byer strande i De Kanariske Øer.

Gran Canaria er et paradis for elskere af vandsport såsom windsurfing, surfing og body boarding. Langs kysten er der mange områder, som du kan øve disse sportsgrene i naturområder, uden opblanding med svømmere.

Øen Gran Canaria betragtes som en miniature kontinent, fordi dens så forskellige og forskelligartede landskaber, der gjorde det blev anerkendt som et biosfærereservat af UNESCO. At udforske øen på din fritid, intet bedre end en udlejningsbil. I lufthavnen i Las Palmas Hispacar arbejder med flere biludlejningsselskaber billige som du kan tage din bil ved ankomsten til øen Gran Canaria. Hvis du foretrækker det, kan du afhente din udlejningsbil kontorer i Playa del Ingles, Puerto Rico, Agaete, Las Palmas by, havnen og andre lokale afdelinger af vores leverandører på øen.

Når du har din udlejningsbil kan opdage Roque Nublo Rural Park, det største fredede område i Gran Canaria, som omfatter kommunerne såsom Mogan, Tejeda, San Bartolome de Tirajana, La Aldea de San Nicolás, San Mateo eller Valleseco. En anden skal er utvivlsomt Tamadaba Natural Park med kommunerne symbolske Agaete, Artenara og La Aldea de San Nicolas.

I Gran Canaria lufthavn biludlejning er billigt med Hispcar. Lufthavnen i at arbejde med kvalitet virksomheder med kontorer inde i lufthavnen. Du kan hente din bil ved ankomsten og nyde din ferie og med total bevægelsesfrihed. Om en 20 minutters kørsel fra lufthavnen er byen Las Palmas de Gran Canaria.

Marinaen af byen er den største af De Kanariske Øer fortøjningsarrangementer kapacitet. På havneområdet er parkens mest berømte vartegn Las Palmas, Santa Catalina Park, der er vært alle handlinger i forbindelse med Carnival.

Karneval i Las Palmas de Gran Canaria er den ældste parti og karakteren af byen og naturligvis en af sine vigtigste turistattraktioner. Hvis du lader dit ophold, kan du nyde nogle af de begivenheder, der tilbydes af Carnival som The Drag Queen-Gala, der er karneval i sin reneste essens eller nedgravning af sardiner, kølvandet meddelte, at alt er ved at ende . The Queens, drag queens og karneval fest klage, fordi ferien er forbi. Alle Parque Santa Catalina kommer til at byde farvel til karneval natten før afbrænding af sardin.

Og du kan ikke gå til øen uden at smage på en af de mange restauranter, at byen byder på et fad typiske kanariske køkken. Retter som gryderet, kartofler med mojo, eller gamle tøj.

Popular destinations

Kundernes Anmeldelser af Hispacar

280 kunder populære vores tjenester i Gran Canaria med en gennemsnitlig score på 8.9 ud af 10 point.