Warning: file_put_contents(): Only 0 of 41030 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Biludlejning Valencia lufthavn - billig billeje Valencia

Biludlejning Valencia


Loading destinations...
More than a million happy customers since 2001
Fordele
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Ingen kreditkort gebyrer
  • Enkel og let
Biludlejningsfirmaer

Find leje bil tilbud fra største biludlejningsfirmaer

Providers
Contact us

contact us

Billig billeje Valencia lufthavn

Valencia er en af de største byer i Spanien, afaciata bugten Valencia, ligger lige foran De Baleariske Øer. Hovedstaden i Valencia er helt sikkert mere end bare kapital. En moderne netværk gør Valencia let tilgængelig og forbinder med andre større spanske og europæiske byer.

Dette er grunden til, at mange turister leje en bil i Valencia lufthavn eller downtown at besøge byen og dens omgivelser. Den internationale lufthavn i Valencia, også kendt som Manises ligger omkring 8 km vest for hovedstaden. Det er den ottende mest anvendte lufthavn i form af passagerer og sekunder i regionen efter Alicante med fly til 15 europæiske lande. Manises er udstyret med moderne faciliteter samt talrige biludlejningsfirmaer, der tilbyder billig biludlejning Alicante, er størstedelen placeret i ankomsthallen og andre tilbyder en gratis shuttle service.

La Ciudad del Arte y la Sciencia er en samling af fem kunstværker i Valencia arkitekt Santiago Calatrava, et glimrende eksempel på moderne arkitektur. The Palau Art Reina Sofia, The Hemisfèric, The Umbracle, Science Museum Prince Philip og monarkiet.

De solrige strande i Valencia er populær i hele Europa og Middelhavsområdet. Dets mere end 100 km kyststrækning er blevet tildelt det europæiske azzurrra Flag for kvaliteten af sine strande. Dette symbol bruges for sikkerheden af strande og faciliteter. De mest berømte strande i Valencia Las Arenas, La Malvarrosa Alboraya.

Popular destinations

Kundernes Anmeldelser af Hispacar

956 kunder populære vores tjenester i Valencia med en gennemsnitlig score på 8.4 ud af 10 point.