Warning: file_put_contents(): Only 0 of 43238 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Interessante informatie over Barcelona

Informatie over Barcelona

Belangrijke informatie over Barcelona voor passanten

De hoofdstad van Catalonië, Barcelona ligt aan de Middellandse Zee. De stad is oorspronkelijk van Romeinse origine, en de de economische dynamiek samen met de lange geschiedenis hebben van Barcelona één van de populairste citybreak bestemmingen in Spanje gemaakt. Het is dan ook geen verrassing dat de UNESCO verschillende bouwwerken in Barcelona op de lijst van Werelderfgoederen heeft geplaatst.

Barcelona is in het bezit van een rijk historisch en artistiek erfgoed en er is een zeer breed cultureel programma met een uitstekend aanbod van tentoonstellingen, concerten, musea of theaterstukken. De lijst van bezienswaardigheden in Barcelona is te lang om op te noemen, en het is aan te bevelen van te voren een keuze te maken van de monumenten, die men wil bezoeken.

Het historische centrum van de stad, Ciutat Vella ('de oude stad') is verdeeld in vier wijken: Barri Gotic, El Raval, Barceloneta en La Ribera. Het oudste deel, de Barri Gòtic, is waarschijnlijk de populairste wijk, maar ook El Ravel en de oorspronkelijke visserswijk Barceloneta zijn populair onder toeristen, die een bezoek aan Barcelona brengen

Ten noorden van de hoofdstad van Katalonië ligt de Costa Brava, een vakantiebestemming, die in heel Europa bekend is. De Costa Brava strekt zich uit van de franse grens tot ongeveer zestig kilometer noordelijk van Barcelona. De voornaamste redenen, waarom deze kust een populaire vakantiebestemming is zijn de de mooie stranden en het uitstekende klimaat. Bekende badplaatsen zoals Lloret de Mar, Blanes, Ampuriabrava of Estartit maken deel uit van deze kuststrook in het noorden van Spanje.

De badplaats Sitges is één van de meest representatieve steden van het kustgebied ten zuiden van Barcelona. Sitges heeft een een grote verscheidenheid aan culturele aktiviteiten, luxe accomodaties en naast het strand gelegen golfbanen en jachthavens. De badplaats biedt een breed scala aan recreatie mogelijkheden voor bezoekers. De kust van Garraf aan de Middellandse Zee en de omliggende bergen, zorgen voor een prachtige natuurlijke omgeving van deze stad.

Montserrat is een uitzonderlijk mooi klooster in het noorden van Barcelona.  Het klooster van de Benedictijner monniken is een populaire dagtocht, die door verschillende reisorganizaties in de hoofdstad van Katalonië wordt aangeboden. Het is natuurlijk ook mogelijk dit bedevaartsoord met een huurwagen op eigen houtje te bezoeken.

Het weer in Barcelona

Onze eigentijdse zoekmachine bied telkens de voordeligste huurwagen in Barcelona, omdat wij een onafhankelijke agent zijn. Onze website confronteert de stipulaties van belangrijke verhuurbedrijven in Barcelona op een transparente wijze zodat u onvoorziene verrassingen bij het aannemen van de rent a car op het vliegveld El Prat kunt verhinderen. U kunt de rent a car gerust bestellen met behulp een zekere online transaktie. Alle betalingen worden met behulp van 128bit SSL-technologie beveiligd.

Wegenkaart Barcelona

Vraag een aanbieding middels email voordat u een huurwagen in Barcelona reserveert op onze website. Reserveer uw rent a car in Barcelona met een aanbetaling van 10 procent van de huur prijs. Het restbedrag is schuldig bij het in ontvangst nemen van de huurauto. In het geval, dat u uiteindelijk de gereserveerde auto uiteindelijk niet meer nodig heeft, kunt u de bestelling kostenloos annuleren.

Voor ons bedrijf is het belangrijk, dat onze klanten tevreden zijn met de huurauto service, die wij aanbieden. Daarom wordt uw opinie door ons in acht genomen om onze service te verbeteren. Heeft u bij voorkeur een persoonlijk kontakt met Hispacar? Kontakteer ons callcenter zodat wij de bestelling persoonlijk voor u kunnen ingeven.

Populaire bestemmingen

Tenerife
Tenerife

Bekijk nze speciale huurauto aanbiedingen in Tenerife

Valencia

Boek all-inclusief autohuur in Valencia

Majorca
Mallorca

Vind meer details over goedkope autoverhuur in Mallorca

Sevilla

Op zoek naar de goedkoopste huurauto in Sevilla?

Murcia

Vergelijk autohuur prijzen in Murcia met één klik

Alicante
Alicante

De laagste prijzen voor autoverhuur in Alicante

Klantenwaardering van Hispacar

592 klanten hebben onze diensten in Barcelona met een gemiddelde score van 8.1 uit 10 punten gewaardeerd.