Warning: file_put_contents(): Only 0 of 42423 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Biluthyrning Mallorca flygplats - billig biluthyrning Mallorca

Biluthyrning Mallorca


Loading destinations...
More than a million happy customers since 2001
“Your service is simple to use even when I book a car at short notice”

Chantal Delafont

Advantages
  • No hidden costs
  • No credit card fees
  • Simple and easy
Providers

Find hire car offers from leading car hire suppliers

Providers
Contact us

contact us

billig biluthyrning Mallorca flygplats

Mallorca, en av de baleariske øyene er besøkt av millioner av turister hvert år. På flyplassen i Mallorca kan du finne bilutleiefirmaer med resepsjon inne på flyplassterminalen, men det er også bilutleie selskaper som opererer i Mallorca med en gratis minibuss venter på deg på flyplassen og overført til kontoret .


Avhengig av dine personlige behov, bedrifter ansetter billigere betyr ikke at de er i siste instans er det beste alternativet, som endelig leieprisen vil avhenge ekstra kostnader som ut av timer service, valgfri forsikring, kostnader til kredittkort, kosttilskudd for ekstra drivere, baby seter, ect.

Det er viktig å lese liten skrift før du reserverer. Sørg for at du har informert noen ekstra bør du betale for å plukke opp bilen til flyplassen på Mallorca. Vanligvis er det alltid anbefalt å bestille bilen så snart som mulig for å unngå prisøkninger i løpet av sommermånedene.

Vår søketjeneste finner søk etter billigere selskaper Mallorca. I løpet av sekunder sammenligner vi prisene med mange bilutleiefirmaer på flyplassen på Mallorca. Dette gjør at du kan velge bilen eller utleie selskap som passer best til dine behov. Hvis du leier en bil i Mallorca, kan du se mye mer av øya mens du er på ferie i Balearene. De mest populære destinasjonene på øya er Alcudia, Pollensa, Can Picafort, Cala Mesquida, Capdepera, Portocristo, Portocolom, Santanyi, Can Pastilla, El Arenal, Magaluf, Santa Ponsa, Andratx, Llucmajor, Manacor og Sa Pobla. I Mallorca er det mange andre interessante steder å se om ditt opphold i Mallorca er kort, bør du besøke sentrum av Palma. Parkering i sentrum kan være komplisert, så du bør la bilen du leide i en parkeringsplass.

For naturelskere, er det verdt å besøke Dragonera Island, et naturreservat som ligger sørøst for isla.Si ønsker å utforske kultur og tradisjonelle landsbyene på øya, er Valldemossa ligger på fjellet mellom Palma og Soller, verdt å besøke med bil. Byen ble gjort berømt av komponisten Frédéric Chopin, som overvintret der i 1838. Etter en kort kjøretur fra Valldemossa, econtrará den sjarmerende landsbyen Deia, plassert mellom fjellene og berømte for forfattere, kunstnere og musikere.

Hvis du ønsker å fravike ferie destinasjoner som er alltid full, samle leiebil og besøke Pollensa, en gammel by som har beholdt mye av sin karakter og sjarm.

Popular destinations

Kundrecensioner för Hispacar

3106 kunder betygsatt våra tjänster i Majorca med ett genomsnitt på 8.3 av 10 poäng.