Warning: file_put_contents(): Only 0 of 42559 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Biluthyrning Girona flygplats - billig biluthyrning Gerona

Biluthyrning Girona


Loading destinations...
More than a million happy customers since 2001
“The people from the local car hire company were helpful and very professional”

Juan Pérez

Advantages
  • No hidden costs
  • No credit card fees
  • Simple and easy
Providers

Find hire car offers from leading car hire suppliers

Providers
Contact us

contact us

Billige hyrbil i Gerona flygplats

Girona är beläget vid sammanflödet av fyra floder, den viktigaste, Onyar delar den historiska stadskärnan i den moderna staden. Den historiska stadskärnan i Gerona behåller vestiges av de dagar då det grundades av romarna under 1: a-talet F.Kr. Vi tacka dem ursprungliga muren, vars kvarlevor sträcka från arkeologiska promenad till trädgårdarna i väggen.

Gerona, i slutet av Costa Brava och Pyrenéerna, Medelhavet, utmärkta läge erbjuder besökarna möjlighet att resa i hela regionen. Billig biluthyrning på flygplatsen i Girona, kommer att ge besökarna möjlighet att utforska omgivningarna och fiskelägen och också resa till södra Frankrike, tack vare dess närhet. Kusten i Costa Brava sträcker sig från Blanes till Portbou, har en förlängning av 214 km och består av medeltida kyrkor, romerska ruiner, breda stränder och vikar med klart vatten. Blandningen av havet och bergen utgör ett unikt landskap som kommer att vara en oförglömlig upplevelse för besökarna.

Turister måste absolut besöka byarna Pals, eller befästningarna av Tossa de Mar, Sant Pere kloster belägna i Port de la Selva, den naturliga parken Cap de Creus, Cadaqués, viken Roses och naturligtvis Figueras, födelseplatsen för den berömda konstnären Salvador Dalí, en av de viktigaste teknikerna av surrealism.

Det fantastiska klimatet, göra Girona en mest populära resmål för turister som återvänder år efter år till denna stad. Kan hyra bil på flygplatsen i Girona på en bil som vi arbeta och besöka den lugna landsbygden eller städerna på kusten i Gerona eller byarna i Costa Brava. Många turister besöker södra Frankrike eller i Barcelona.

Gerona erbjuder flera aktiviteter för att tillfredsställa alla dem som besöker. Vid kusten kan du öva dykning, segling och andra vattensporter eller bara promenera längs stranden och njuta av landskapet. Det finns många dyk skolor vid kusten som visar dig de bästa rutterna för maximal njutning av sporten.

Girona är inte på plats att besöka bara på sommaren, resten av året kan du spela golf och njuta av utsökt mat. Familjer med barn kan besöka L'estartit, en typisk fiskeby redo för sommaren turism. vattenparker, barer och restauranger finns bara några tjänster som besökare kommer att hitta.

Om du föredrar en mer kulturell landskap, tar upp hans hyra bil och upptäcka platser som Museum av Montserrat eller Salvador Dali. Du kan också använda sin hyrbil för att besöka staden Barcelona och andra kustbyar som Lloret de Mar och Blanes.

Popular destinations

Kundrecensioner för Hispacar

568 kunder betygsatt våra tjänster i Gerona med ett genomsnitt på 8.2 av 10 poäng.