Warning: file_put_contents(): Only 0 of 42719 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/vhosts/hispacar.com/httpdocs/includes2013/library.php on line 73
Biluthyrning Tenerife flygplats - billig biluthyrning Tenerife

Biluthyrning Tenerife


Loading destinations...
More than a million happy customers since 2001
“I like the fact that Hispacar always responds quickly to my emails, even during the weekend”

Claire Hutchinson

Advantages
  • No hidden costs
  • No credit card fees
  • Simple and easy
Providers

Find hire car offers from leading car hire suppliers

Providers
Contact us

contact us

Billige hyrbil i Tenerife flygplats

I Tenerife finns två olika flygplatser: Tenerife South Reina Sofia flygplats och oavsett Los Rodeos Tenerife North. Tenerife South Airport ligger mellan San Miguel och Granadilla de Abona, mycket nära semesterorter som Medano och Los Abrigos. Tillsammans med Tenerife North Tenerife South Airport koncentrerar mest trafik på Kanarieöarna. Tenerife South är en av de mest trafikerade flygplatserna i Spanien med cirka 7 miljoner turister per år.

Den tar emot flyg från hela Europa, även om de flesta flygplan spanska destinationerna kommer. Taxi och bussar ansluter båda flygplatserna, hyra bil på Tenerife är förmodligen det bästa sättet att få den största ön av Kanarieöarna. För Hispacar kan du också hitta erbjudanden på biluthyrning i många andra destinationer i Tenerife, inklusive Los Gigantes, Puerto de la Cruz, Adeje, Los Cristianos och Playa de las Americas. Vi arbetar med företag som Avis, Cicar, Europcar, Hertz och Goldcar.

I Tenerife finns billiga erbjudanden på all-inclusive hotell, hyrbil och prisvärda restauranger. På öarna kan också många fritidsaktiviteter utövas.

Skulle du föredra shoppa så hittar du de bästa märkena och bra shopping. Dagliga utflykter organiseras för naturälskare till nationalparken Teide och sportentusiaster kan njuta av segling eller snorkling. Det är också möjligt att se valar. De flesta turistorter finns i södra delen av ön och stränderna är inom räckhåll. Destinationerna erbjuder alla de faciliteter som en turist behöver. I den norra delen av Tenerife, finner en det mer traditionel gedeelt av dthe ön. Dessutom norra Nof ön också vacker natur.

Tenerife South Airport ligger i den södra delen av ön Santa Cruz de Tenerife, bara tio minuter från turistmål som Los Cristianos och Las Americas. Tenerife North och Tenerife South är de två flygplatserna i Santa Cruz de Tenerife. Båda flygplatserna har många faciliteter för passagerare som en Wi-Fi-anslutning, en bank, post, VIP-lounger och ett stort utbud av snabbmatsrestauranger, kiosker, smycken och biluthyrning. De biluthyrningsföretag på flygplatsen är Hertz, Goldcar, Cicar och Avis.

Med Hispacar du kan innan du lämnar på Teneriffa hyra en bil att se ön i din egen takt. Vi erbjuder en heltäckande försäkring, obegränsad kilometer och en tydlig förklaring av alla kostnader för bilen. Boveniden vi har dagliga erbjudanden och rabatter för fans och beskyddare.

Ön Teneriffa är ett populärt semestermål för många skäl: stränderna, men det milda klimatet med mycket lite regndagar per år. Historien om Kanarieöarna är också mycket intressant och klättring Teide är en oförglömlig upplevelse.

Popular destinations

Kundrecensioner för Hispacar

804 kunder betygsatt våra tjänster i Tenerife med ett genomsnitt på 8.5 av 10 poäng.