Biluthyrning Gran Canaria


Loading destinations...
More than a million happy customers since 2001
“Your service is simple to use even when I book a car at short notice”

Chantal Delafont

Advantages
  • No hidden costs
  • No credit card fees
  • Simple and easy
Providers

Find hire car offers from leading car hire suppliers

Providers
Contact us

contact us

Billige hyrbil i Gran Canaria flygplats

Ön Gran Canaria erbjuder både vacker natur och vackra stränder. Dessa inkluderar till exempel de fantastiska stränderna i Maspalomas strand. Stranden Las Canteras är skönheten i staden och en av de bästa stadens stränder på Kanarieöarna.

Gran Canaria är ett paradis för vattensporter såsom windsurf, surf och body board motion. Det finns flera stränder där du kan träna surfing och kropp ombord utan att behöva blanda med stranden turism måste.

Ön Gran Canaria är ett resultat av dina färgglada och varierande landskap Unescos biosfärområde. Att hyra en bil kan du utforska hela ön. På flygplatsen i Las Palmas Hispacar arbetar med olika billiga hyrbilar tillsammans-detta gör att svaret bilen rätt på flygplatsen. Du kan dock, om så önskas, bilen direkt i Playa del Ingles, Puerto Rico, Agaete, Las Palmas (centrum), acceptera hamnen eller i andra kontor biluthyrning.

På landsbygden park Roque Nublo är en av de största skyddade områdena i Gran Canaria, och består av följande kommuner: Mogan, Tejeda, San Bartolomé de Tirajana, La Aldea de San Nicolás, San Mateo och Valleseco. Du bör få inte missa naturparken Tamadaba, som består av kommunerna som symboliska Agaete Artenara Aldea de San Nicolás.

På den internationella flygplatsen på Gran Canaria är det möjligt att hyra billig hyrbil Hispacar. Vi arbetar med kvalificerade biluthyrningsföretag som också har en räknare på flygplatsen. Du kan plocka upp hyra bil på flygplatsen och din semester till fullo, oavsett kollektivtrafiken njuta. Staden Las Palmas på Gran Canaria ligger bara 20 minuter med bil från flygplatsen. Marina Las Palmas erbjuder de mest talrika båtplatser på Kanarieöarna. I hamnområdet är den egenskap Santa Catalina Park, där olika festligheter firas med avseende på karnevalen. Karnevalen i Las Palmas är en av de äldsta och viktigaste festivaler. Dra drottning Carnival är den mest kända. Karnevalen kommer att antas av förbränning av en hem-gjord av trä och papper, samt en sörjande Riesensardine vakt. The Queens, drar och karnevalen guiden klagar att festligheterna är mot sitt slut. Natten innan förbränningen av sardin de alla möts i Santa Catalina Park igen, för att säga adjö en sista gång från karnevalen.

Lämna inte ön utan att först utsökt kanariska livsmedel som sancocho (gryta) och papas arrugadas con mojo (potatis med traditionella kanariska sås) att smaka.

Popular destinations

Kundrecensioner för Hispacar

280 kunder betygsatt våra tjänster i Gran Canaria med ett genomsnitt på 8.9 av 10 poäng.